به گزارش خبرنگار مهر، رجبعلی بازیاد ظهر پنجشنبه در همایش وحدت برای پیشرفت و آبادانی نیشابور به دعوت شورای هماهنگی حامیان حماسه، پیشرفت و آبادانی در مسجد صاحبالزمان(عج) گفت: هیچکس حق ندارد از رهبری هزینه کند زیرا ایشان فقط شاخصهها و ویژگیها را میگویند و نخستین خیانت به رهبری این است که بگوییم نظر رهبری فلان شخص است.
وی بیان داشت: جریان اصلاحات را نمیتوان با فتنه و حامیان دولت را نمیتوان با جریان انحراف، یکسان در نظر گرفت.
وی تصریح کرد: آرایش سیاسی جریانات با گذشت سه دهه از پیروزی انقلاب اسلامی در فضای جامعه ما احزاب نهادینه نشده است.
وي گفت: در آینده نیز احزاب جایگاهی ندارند و چون در جامعه ما رکن مسجد وجود دارد که هویت افراد در آن ساخته میشود و آموزههای حزبی با آموزههای مسجد تفاوت دارد و البته عموما مسجد را بر غرب ترجیح میدهند.
این کارشناس سیاسی آرایش سیاسی انتخابات را از مقطع پیروزی انقلاب اسلامی تا الان بازگو کرد و یادآور شد: الان در کشور سه قطب اصولگرا، اصلاحات و حامیان دولت شکل گرفته است.
بازیاد توضیح داد: جریان اصولگرا شامل چهار جریان میشود، ائتلاف اکثریت یا جبهه پیروان خط امام و رهبری با 14 حزب تشکل و پنج نفر کاندید، ائتلاف پیشرفت با سه کاندیدا، جبهه ایستادگی با محوریت دکتر رضایی و جبهه پایداری با محوریت لنکرانی است.
وي آغاز دور شکست دوم خردادیها را پس از پنج بار پیروزی در انتخابات مختلف بعد از هاشمی، اختلاف بین اصلاحطلبان و غرور ناشی از کنترل دولت، مجلس دولت دوم و شورا دانست و آن را پیامی برای اصولگرایان دانست که راهی جز وحدت ندارند.
وی با بیان اینکه در این شرایط جبهه پایداری میتواند نقش تعیین کننده داشته باشد، تصریح کرد: اگر این جبهه به اختلاف دامن بزند بزرگترین ضربه را به اصولگرایان میزنند.
این تحلیلگر سیاسی تاکید کرد: جبهه پایداری کاملا ایدهآل و افراد حزباللهی را جذب کرده است ولی اگر موجب نشست آرا و در نتیجه شکست اصولگرایان شود بدترین کار را کرده است.
این فرمانده بازنشسته دوران دفاع مقدس با اشاره به سخنان حجتالاسلام سعیدی نمایندگی ولی فقیه در سپاه یادآور شد: مقام معظم رهبری اجازه ندادهاند که شخصیتهای سپاه مصداقی برای انتخابات معرفی کنند.
نظر شما