۳۱ فروردین ۱۳۹۲، ۱۰:۴۴

حسین زاده خبر داد:

وجود 1700 کیلومتر شبکه فرسوده آب در مازندران

وجود 1700 کیلومتر شبکه فرسوده آب در مازندران

ساری - خبرگزاری مهر: مديرعامل شركت آب وفاضلاب مازندران از وجود هزار و 700 كيلومتر شبكه فرسوده آب در شهرهاي مازندران خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد تقي حسين زاده درديدار با نماينده مردم ساري در مجلس شوراي اسلامي افزود: براي اصلاح اين ميزان شبكه فرسوده، هزار و 700 ميليارد ريال اعتبار مورد نياز است.

مدير عامل شركت آب وفاضلاب مازندران بر لزوم تامين اعتبارات لازم جهت رفع مشكل كمبود آب واجرای پروژه هاي زيست محيطي فاضلاب درشهرهاي استان تاكيد کرد  وادامه داد : در شهر ساري در بحث ظرفيت انتقال آب با مشكل مواجه بوده و براي رفع اين معضل ايستگاه پمپاژي را درست اجرا داريم.

وی بیان داشت: در اين راستا 30 ميليارد ريال اعتبار مورد نياز است.

ثبت نام 632 نفردر چهارومین دوره انتخابات شهرو روستاهای بابل

مسئول کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات بابل، از ثبت نام 632 نفردر چهارمین دوره انتخابات شهر و روستاهای بابل خبر داد.

مهدی بادی‌ کناری بیان داشت: از زمان شروع ثبت‌ نام چهارمین دوره انتخابات شهر و روستاهای بابل، تاکنون در حوزه شهری و روستایی بابل 632 نفر ثبت‌ نام کردند که از این تعداد 110 نفر در حوزه شهری و 522 نفر در حوزه روستایی بوده است.

وی افزود: در حوزه شهری 60 نفر در بابل، 15 نفر در امیرکلا، 15 نفر در گتاب، 7 نفر در زرگرشهر،7 نفر در خشرودپی،2 نفردر مرزیکلا و4 نفردرشهرگلوگاه بوده است.

آموزش رایگان بالغ بر 11 هزار دانش آموز با مفاهم بانکداری الکترونیک

بانک کشاورزی مازندران در راستای گسترش و ترویج فرهنگ بانکداری الکترونیک تاکنون بالغ بر 11 هزار  دانش آموز مازندرانی را بصورت رایگان آموزش داد.

سه کارگاه آموزشی شعبه مرکزی ساری، شعبه مرکزی تنکابن و مرکز آموزش بابلسر با برگزاری 460 دوره آموزشی یک روزه برای دانش آموزان مقطع راهنمایی آنها را با مفاهیم ساده بانکداری الکترونیک آشنا کردند.

بر اساس این گزارش آشنایی با مفاهیم ساده پیدایش پول، دادوستد، بانکداری، انواع خدمات بانکی، انواع حسابهای بانکی و کار عملی با ابزارهای حوزه بانکداری الکترونیک از مباحث قابل ارائه در این دوره یک روزه است.

هم اندیشی خواهران طلاب با مدیران شبکه تبرستان

راهکارهای گسترش سبک زندگی اسلامی– ایرانی موضوع نشست هم اندیشی مدیران رسانه استانی و اساتید حوزه های علمیه خواهران استان بود. در آغاز این نشست تعدادی از اساتید حوزه های علمیه خواهران مازندران با اشاره به تلاش دولتهای استکباری غرب برای تغییر نگرش و ارزش های زندگی در جامعه ، نقش رسانه ملی برای معرفی الگوهای رفتاری بر اساس مبانی دینی و اسلامی را از جمله راهکارهای موثر برای مقابله با هجمه های فرهنگی غرب دانستند.

حجت الاسلام غفاری مدیر حوزه های علمیه خواهران منطقه 5 کشور در این نشست، تبیین فرهنگ اسلامی و تحول صحیح در ساختار زندگی فردی و اجتماعی را از وظایف حوزه های علمیه دانست و تصریح کرد : تعامل در تبادل اطلاعات بین رسانه و حوزه گام موثری در تحقق این هدف است.

حمیدی مدیر کل صدا و سیمای مرکز مازندران با اشاره به هجمه تبلیغاتی بیش از 50  شبکه ماهواره ای فارسی زبان بر ضد نظام اسلامی گفت: جنگ امروز ، جنگ رسانه ها بوده و به رغم همه تحریم های دشمنان، رسانه ملی با فعالیت 20 شبکه داخلی و برون مرزی تلویزیونی و با محوریت دین، اخلاق، امید و آگاهی در مقابله با همه توطئه های ایستادگی کرده و سربلند بیرون آمده است.
 

کد خبر 2036047

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha