به گزارش خبرنگار مهر، حسین مومنی پیش از ظهر سه شنبه در جلسه هماهنگی نمایشگاه فن بازار استان گفت: قرار است با همكاري اداره كل آموزش فني و حرفه ای، كلينيك كارآفريني را به صورت دائمي جهت آشنا سازي افراد با كارآفريني و ارائه خدمات به زودي برگزار كنيم.
وی اظهار داشت: در حال حاضر در استان بالاي 80 هزار دانشجو تحصیل می کنند كه داراي توانمندي هاي بسيار زيادي هستند.
مومنی گفت: اميدوارهستيم بتوانيم در حوزه پرورش نيرو در اين نمايشگاه افراد صاحب ايده و كار بلد را شناسايي كرده و آنها را به جامعه معرفي كنيم.
وي ادامه داد: نمایشگاه فن بازار محل عرضه فناوري، محصول و تقاضا است و ما توانسته ايم اين را در ساختار غرفه ها نشان دهيم كه افراد متقاضي و بازديد كننده بتوانند به راحتي ايده هاي خود را ارائه كنند.
وي با اشاره به اينكه اين نمايشگاه محلي براي مبادلات تكنولوژي است ابراز كرد: اين فن بازار مي تواند محلي براي عرضه برخي از محصولاتي باشد كه منجر به تكنولوژي شده و حتي به مرز تجاري سازي نيز برسد.
رئيس دانشگاه جامع علمي كاربردي استان اضافه كرد: توليد علم و دانش، تبديل آن به فن آوري يكي از اهداف مهم اين فن بازار بوده و یکي از حلقه هاي مهم اتصال بين صنعت و تجارت است.
وي با اشاره به شعار مقام معظم رهبري در ارتباط با حماسه سياسي و حماسه اقتصادي بيان كرد: در عرصه حماسه اقتصادي موفق نخواهيم بود مگر اينكه در عرصه توليد و اقتصاد بتوانيم گام برداريم.
وي با عنوان اينكه دانشگاه علمي و كاربردي از دستاوردهاي انقلاب اسلامي است اظهار كرد: در اين دانشگاه بحث ارگان ها و صاحبان صنايع مطرح است و يكي از اهداف مهم اين دانشگاه اين است كه بين صنعتگران و بنگاه هاي اقتصادي رقابت به وجود آورد.
اين مسئول در ارتباط با برنامه هاي آينده اين دانشگاه گفت: همايش ملي تجاری سازي محصولات و برند با حضور صنعتگران، مديران بازاريابي و تبليغات و دانشجويان اين رشته برگزار می شود.
نظر شما