۴ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۱:۴۳

سفیر ایران:

کشورهای غربی در ممنوعیت پخش شبکه های رادیو و تلویزیونی ایران تجدید نظر کنند

کشورهای غربی در ممنوعیت پخش شبکه های رادیو و تلویزیونی ایران تجدید نظر کنند

سفیر و معاون نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در نیویورک طی سخنانی در کمیته اطلاع رسانی این سازمان ، اقدام کشورهای غربی در ممنوعیت پخش بیش از بیست شبکه رادیو وتلویزیونی جمهوری اسلامی ایران از طریق ماهواره را محکوم کرد و از نهادهای ذیربط سازمان ملل بویژه کمیته اطلاع رسانی خواست تا نقش خود را در جهت حمایت از ازادی بیان ایفا کنند .

به گزارش خبرگزاری مهر، غلامحسین دهقانی تداوم شکاف دیجیتالی را بعنوان سدی بر سر راه کشورهای درحال توسعه ارزیابی کرد که بخاطر آن نمی توانند از انقلاب سایبری به نحو احسن استفاده کنند .

وی افزود : کشورهای در حال توسعه از بی عدالتی ،نابرابری و انحصاری بودن فضای جهانی رسانه ای رنج می برند .

سفیر و معاون نماینده دائم کشورمان از اینکه برخی کشورهای توسعه یافته از انحصار فناوری نوین ارتباطی در جهت تحریف واقعیات و دستکاری در حقایق استفاده می کنند ، ابراز تاسف کرد .

سفیر و معاون نماینده دائم کشورمان تاکید کرد :یک نمونه بارز از حرکت غیر قابل توجیه کشورهای غربی ،ممنوعیت پخش شبکه های ماهوراره ای جمهوری اسلامی ایران می باشد که نقض  آشکار حقوق و مقررات بین المللی بوده و در تناقض با ادعاهای کشورهای غربی در خصوص دفاع از آزادی بیان و آزادی رسانه می باشد . وی افزود : این اقدام همچنین تلاشی در جهت ایجاد انحصار خبری و نقض حقوق بشر محسوب می شود ،چون مانع از جریان آزاد اطلاع رسانی و تنویر افکار عمومی می شود.

غلامحسین دهقانی تصریح کرد : ما از کشورهائی که مشکلاتی برای پخش شبکه های جمهوری اسلامی ایران ایجاد نموده اند ، می خواهیم تا به اصول و موازین دموکراسی احترام گذاشته و در تصمیم غیر منطقی خود فورا تجدید نظر نمایند . همچنین جمهوری اسلامی ایران از نهادهای ذیربط سازمان ملل متحد  بویژه کمیته اطلاع رسانی این سازمان می خواهد تا در این رابطه نقش تاثیر گذار خود را در ارتقاء و حمایت از آزادی بیان و عقیده ایفاء نمایند .

سفیر و معاون نماینده دائم کشورمان همچنین با اشاره به وخیم تر شدن شرایط انسانی و اقتصادی مردم بیگناه فلسطین خاطر نشان ساخت : کمیته اطلاع رسانی سازمان ملل در افزایش آگاهی بین المللی در خصوص موضوع فلسطین مسئولیت مهمی دارد و این کمیته بایستی تاثیرات منفی اشغال غیر قانونی بر شرایط انسانی در سرزمینهای اشغالی فلسطین را  به خوبی منعکس نماید .

غلامحسین دهقانی  افزود: ما همچنین از کمیته اطلاع رسانی و نهادها و شبکه های وابسته به ان در سازمان ملل می خواهیم  تا اطلاع رسانی و آگاهی بخشی خود را  در خصوص اجلاس بلند پایه مجمع عمومی در خصوص بحث خلع سلاح هسته ای که قرار است در ماه سپتامبر سال 2013 در مجمع عمومی سازمان ملل برگزار می شود را افزایش دهند .

سفیر و نماینده دائم کشورمان با اشاره به گسترش مراکز اطلاع رسانی سازمان ملل در سراسر جهان و نقش تاثیر گذار انها در کشورهای در حال توسعه تصریح نمود : از جمله عناصری که باید در خصوص این مراکز اطلاع رسانی مورد توجه قرار گیرد شامل مشورت نزدیک و هماهنگی بهتر بین مراکز اطلاع رسانی سازمان ملل و کشورهای میزبان ، تامین فناوری ارتباطات و اطلاعات جدید ،اختصاص منابع کافی به این مراکز و توجه به ویژگیهای فرهنگی ،اجتماعی و اقتصادی و نیازهای متفاوت مناطق برای فعالیت این مراکز می باشد .

غلامحسین دهقانی در پایان سخنرانی خود حمایت کامل جمهوری اسلامی ایران از تلاش در جهت  اینکه زبانهای گوناگون در یک سطح دیده شوند و بر اساس آن اخبار و اطلاعات نه تنها به زبانهای رسمی سازمان ملل ،بلکه به سایر زبانها از جمله زبان فارسی که ریشه فرهنگها و تمدنهای بزرگ است ،منتشر شوند را اعلام کرد  . 

وی تاکید کرد :زبان فارسی منبع منحصر به فرد همبستگی و پیوستگی در میان چندین ملت در منطقه است و دارای با ارزش ترین معیارهای فرهنگ و تمدن در جهان به شمار می رود .

کد خبر 2039752

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha