به گزارش خبرنگار مهر، محمد کاظم کاظمی، ظهر چهارشنبه در محل اداره فرهنگ و ارشاد خراسان رضوي اظهار كرد: شعر موفق آیینی باید با کسب پشتوانههایی از درک درست تاریخی، ارزشها و نگرشهای دینی همراه داشته باشد و اگر فاقد این ویژگیها باشد، شعر آیینی موفقی عرضه نشده است.
عضو هيئت داوران جشنواره شعر کوثر افزود: با توجه به روند معمول جشنواره های شعر، به صورت ایده آل آن است که بتوانیم با برگزاری این جشنواره با معارف دینی و شخصیت، سیره و شخصیت بیشتر آشنا شویم که این کمترین هدفی است که برگزارکنندگان دنبال می کنند.
كاظمي با بیان اینکه هدف اصلی برگزار کنندگان این جشنواره ها خوب است اگر تحقق یابد گفت: علت عدم تحقق اهداف جشنواره این است که شعرا تنها به یک بخش از زندگی حضرت زهرا (س) و آن نیز شهادت این بانوی اسلام است می پردازند.
وي بيان كرد: نوشته هایی که در مورد حضرت زهرا (س) منتشر می شود70 درصد جریان شهادت است که این تنها ده درصد زندگی این بانو است.
عضو هيئت داوران جشنواره شعر کوثر اظهار كرد: آگاهی توسط رسانه ها و محافل مذهبی و متولیان دینی ارائه و شکل می گیرد که اگر این آگاهی براساس دانش نباشد به شعر آسیب وارد می کند.
كاظمي تصریح کرد: پشتوانه آگاهی و فکر، لازمه برای شعر است اما انسان جامعه امروز این شناخت را ندارد.
وي اظهار کرد: با توجه به اینکه در دریای غوطه ور است در دنیای ارتباطات و ارائه می شود و نهادهای تبلیغای چیز زیادی نیست.
عضو هيئت داوران جشنواره شعر کوثر وظیفه نهادها و دستگاه های تبلیغی را در آگاهی بخشی بسیار موثر خواند و افزود: از این گروه انتظار می رود فراتر از عموم مردم کار کند.
کاظمی تصریح کرد: همچنین انتظار می رود شاعران بیش از بقیه مردم آشنا باشند و زندگی حضرت را دست مایه شعر خود کنند اما متاسفانه شاعران نیز کم کار و کم مطالعه هستند.
وي افزود: اگر در این جشنواره ها به سوی تشریفات پیش نرود و به زندگی حضرت بپردازد و بسیار خوب است و همچنین انتظار می رود در این برنامه ها متخصصین امر وارد شوند.
گفتني است، جشنواره شعر کوثر از برنامه های جشنواره های میلاد کوثر همزمان با میلاد حضرت زهرا(س) دهم اردیبهشت در مشهد برگزار می شود.
نظر شما