به گزارش خبرگزاری مهر، مجید اکبرپور در این باره گفت: انسان با جهان دانی و تحصیل مهارت خوب زیستن از خسران خلاصی یافته و حیات طیبه ای را تجربه می کند و این دستاورد حاصل دانایی و توانایی بوده که فراتر از حوزه رابطه فرد با خدای متعال است.
وی افزود: در عصر انفجار اطلاعات که جهان به یک دهکده تبدیل شده و انسان در این فراوانی ارتباطات، تولید و تحولات سریع در معرض برخورد با مسائل جدید و آسیبهای عدیده فردی و اجتماعی قرار گرفته و در روزگاری که مطالبات، انتظارات و حتی جرائم با آهنگی سیل آسا تغییر می کند رسیدن به دانایی و کسب مهارتهای زندگی از پیچیدگی ویژه ای برخوردار است.
اکبرپور تصریح کرد: دوره امید برای دستیابی به نیازهای یاد شده طراحی شده و شعار آن اخلاق، معرفت، یادآوری و دستگیری از دیگران است که هدف کلی آن ارتقاء مکارم اخلاقی و تعهد اجتماعی است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان قزوین با اشاره به دیگر اهداف اجرای طرح امید گفت: این طرح بدنبال توانمندسازی به منظور مدیریت ضعفها و قوتها در راستای تعالی فردی و اجتماعی و دستیابی به قدرت حل صحیح مسئله و برخورد مثبت و رشدآفرین با تعارض ها و کشمکشهاست.
وی افزود: درونی شدن مقابله و خودکنترلی در برابر آسیبهای اجتماعی، خلافها و جرایم فردی، خانوادگی و اجتماعی، افزایش کارآمدی، منزلت و امنیت اجتماعی از دیگر اهداف این طرح است.
اکبرپور به گروه هدف این طرح اشاره کرد و اظهارداشت: از آنجا که این دوره شیوه ای سَبک محور و مستقل از محتواست برای تمامی اقشار جامعه اعم از افراد سالم و آسیب دیده و یا در معرض بزه می تواند مورد استفاده قرار گیرد که در حال حاضر این طرح در آموزش و پرورش، بهزیستی و زندانهای استان اجرا می شود.
نظر شما