به گزارش خبرنگار مهر، داود منظور ظهر یکشنبه در حاشیه سفر به مازندران در جمع خبرنگاران اظهار داشت: سالانه سه تا چهار هزار میلیارد تومان سهم معافیت های مالیاتی و گمرکی کشور است.
وی با تاکید بر اینکه باید ساختارهای جدید در فضای اقتصاد مقاومتی تعریف شود گفت: سالانه درصدی باید به سهم صندوق توسعه ملی افزوده شود به طوری که سهم درآمدهای نفتی کشور به صفر نشود.
معاون اقتصادی وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه یکی از توفیقات کشور صدور خدمات فنی و مهندسی بوده است گفت: دانش مهندسی موجود در کشور نباید در حصار کشور باقی بماند و باید گسترش یابد.
وی با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی، مستلزم توسعه مشارکت های مردم است گفت: در قانون برنامه پنجم توسعه ماده 214 باید طرح های مشارکتی در تمامی حوزه ها ایجاد شده که باید این ایده در استان ها پرورش و توسعه داده شود.
منظور افزود: اجرای سیاست های اصل 44 قانون اساسی، ایجاد فضای رقابتی برای کاهش موانع تولید و فرایندهای کسب و کار،تسهیل کسب و کار و تشویق مشارکت های مردم باید اتفاق بیفتد.
این مسئول وزارت اقتصاد و دارایی با اعلام اینکه پیشتازی در اقتصاد دانش بنیان رویکرد دوم در اقتصاد مقاومتی است، اظهار داشت: در بخش هایی از جمله دارو، بهداشت و درمان و تولید مواد غذایی به لحاظ علمی توانستیم به خوداتکایی دست یابیم که باید این رویکرد به تمام بخش ها گسترش یابد.
وی بیان داشت: 73 درصد واردات کشور مربوط به کالاهای واسطه ای است در صورتی که اختلالی ایجاد شود تولید داخل آسیب می بیند.
منظور با بیان اینکه در حال حاضر لازم است مرکز اقتصاد مقاومتی به ریاست رئیس جمهور ایجاد شود گفت: این مرکز برنامه های تحریم را پایش کند و تلاش کند این برنامه ها خنثی شود.
معاون اقتصادی وزارت امور اقتصادی و دارایی با تاکید بر اینکه طرح جامع مالیاتی هر چه سریعتر و به طور کامل باید اجرا شود افزود: سیستم مالیاتی کشور باید به گونه ای تنظیم شده که منافذ بسته شود.
منظور جهت شرکت در همایش معاونان اقتصادی سازمانهای اقتصادی و دارایی استانهای کشور به مازندران سفر کرده است.
نظر شما