به گزارش خبرگزاری مهر، صادق واعظ زاده كه در جمع دانشجويان فني مهندسي دانشگاه شهيد باهنر شيراز سخن مي گفت با اشاره به سوابق فعاليتهاي دانشجويي خود در دوران انقلاب گفت: يكي از مهمترين اقدامات دانشجويان انقلابي و تشكلهاي دانشجويي تصميم برای تحول اساسی در د انشگاهها و انقلاب فرهنگي بود كه اين حركت ماندگار در نظام جمهوري اسلامي توسط دانشجويان به ثمر نشست.
وي كه از سوي معمار كبير انقلاب به عضويت ستاد انقلاب فرهنگي منصوب شده بود، اظهار داشت: دانشجويان مسلمان با لبيك گفتن به نداي امام، خود نقش قابل توجهي در جريان انقلاب فرهنگي ايفا كردند و در مقطع تعطيلي دانشگاهها به همراه استادان خود، حضوري موثر در برنامه ريزي جديد دانشگاه ها داشتند.
واعظ زاده با اشاره به گسترش چشمگير دوره هاي آموزش عالي در كشور به روند شكل گيري و اهداف راه اندازي دانشگاه هاي غير انتفاعي پرداخت و گفت: هدف از ايجاد اين دانشگاه ها در بدو امر اين بود كه كساني كه وضع مالي خوبي دارند، بتوانند با پرداخت شهريه ادامه تحصيل بدهند تا بدين ترتيب باري از دوش دولت برداشته شود، اما با گسترش اين دانشگاهها وتوجه خانواده ها به تحصیل فرزندان ، در حال حاضر حدود 80 درصد دانشجويان در دانشگاههايي تحصيل مي كنند كه بايد تمام یا بخش عمده ای از هزينه های تحصيل خود را بپردازند و در واقع بار بزرگي بر دوش خانواده ها گذاشته شده است.
وي با بيان اين كه دولت، وظيفه قانوني خود را در گسترش تحصیلات عالی رایگان تا سر حد خودکفایی کشور به فراموشي سپرده است، اظهار داشت: امروز يكي از دغدغههاي اصلي دانشجويان و فارغ التحصیلان مساله اشتغال و برنامه ريزي براي آينده است كه این مهم را می توان با گسترش توليد از طريق به كارگيري فارغ التحصيلان دانشگاه ها حل کرد وبر بسياري از مسائل و نارساييهاي اقتصادي كشور فائق آمد.
اين كانديداي احتمالي انتخابات رياست جمهوري درادامه در پاسخ به سوال يكي از دانشجويان درخصوص شرايط ضروري نامزدهاي اين انتخابات گفت: اعتقادات راسخ ، شجاعت برای تغییر و تحول ، اعتماد به نفس ، داشتن تصويري روشن از آينده كشور بدور بودن از جنجال های سیاسی و حاشیه ها ، عدالتخواهی عالمانه ، توانمندی هدايت ظرفيت هاي موجود علمي و فناوري در جهت تحقق توليدملي و حل مشكلات اقتصادي و معيشتي مردم بعضی از شرايط كانديداهاي انتخابات رياست جمهوري است.
عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام اضافه كرد: امروز كه در حوزه علم و فناوري به پيشرفتهاي چشمگيري رسيده ايم بايد با برنامه ريزي اصولي، نيروهاي جوان و خصوصا دانش آموختگان دانشگاه ها را در مسير توليد و خودكفايي اقتصادي فعال كنيم.
وی خاطرنشان کرد: باید برای حل مشکلات از نقاط قوت استفاده کنیم و علم و فناوری یکی از نقاط قوت ماست که می توانیم آن را به سکوی پرش کشور تبدیل کنیم.
واعظ زاده تصريح كرد: براي رفع مشكلات وناتوانيهاي موجود نيازمند دولتي مقتدر وقوي هستيم كه به دور از جنجال ها و مناقشات سياسي با تمام توان در جهت ساماندهي امور و قرار دادن صحيح حلقه هاي مختلف زنجيره توسعه و پيشرفت كشور در كنار يكديگر تلاش كند.
وی در عین حال تاکید کرد که به منظور زمینه سازی برای تولید باید تبعیض، فساد و بی عدالتی را از پیش رو برداریم والبته با سر و صدا و دزد دزد کردن نمی توان جلوی فساد را گرفت.
واعظ زاده با اشاره به درخواست جمعی از دانشمندان و اساتید برجسته و مدیران سابق کشور از وی برای کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: در صورتی توفیق خدمت در این سمت در نظر دارم تحول اساسی به امور داده و با یک دولت مقتدر و قوی شروع به کار کنم.
وی تصریح کرد که به عنوان نامزد مستقل وارد عرصه انتخابات خواهد شد و در صورت انتخاب برای اداره کشور از همه گروه های سیاسی استفاده خواهد کرد.
نظر شما