۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۰:۱۷

مهرعلیزاده:

آمدن هاشمی منوط به شرایط ویژه است/ دلایل تردید هاشمی و خاتمی برای حضور در انتخابات

آمدن هاشمی منوط به شرایط ویژه است/ دلایل تردید هاشمی و خاتمی برای حضور در انتخابات

کاندیدای احتمالی ریاست جمهوری با اشاره به اینکه آمدن هاشمی منوط به شرایط ویژه است، دلایل تردید هاشمی و خاتمی برای حضور در انتخابات یازدهم را تشریح کرد.

به گزارش خبرنگار مهر از ارومیه، محسن مهر علیزاده سه شنبه شب در نشست خبری خود با بیان اینکه آمدن خاتمی برای شرکت در انتخابات هنوز قطعی نشده است اظهارداشت: کسانی که وضعیت اداره فعلی کشور را دیده و می بینند و کسانی که دوران آقای خاتمی را دیدند به دلیل آرامش، ثبات، حفظ و اعتلای عزت مردم ایران اسلامی در مجامع بین المللی و داخلی، صداقت و روراستی که در آن دوران بود خواستار حضور خاتمی یا یک فرد خاتمی گونه هستند.

وی ادامه داد: اگر کاندیدای حداکثری اصلاحات خاتمی بیاید که هیچ ولی اگر ایشان اعلام کاندیداتوری نکنند کاندیدای این گروه از طریق اجماع از بین سه نفر گزینه نهایی انتخاب خواهد شد که یکی از این سه نفر بنده هستم.

مهرعلیزاده با تاکید بر اینکه تصمیم گیرنده نهایی انتخاب از بین سه کاندیدای مورد نظر خاتمی است اظهارداشت: اگر خاتمی نیاید اجماع صورت خواهد گرفت و ملاک مورد نظر برای اجماع فرد مورد نظر نیز براساس رای آوری و اقبال مردمی خواهد بود.

حضور هاشمی در انتخابات امری محتمل است

کاندیدای احتمالی دوریازدهم ریاست جمهوری در خصوص اعلام کاندیداتوری هاشمی نیز گفت: آنچه که بنده از مطالب منتشر شده در سایت ها مطلع شده و خود ایشان نیز گفتند "من به دلایل مختلف آمادگی ندارم مگر اینکه احساس کنم شرایط ویژه ای پیش بیاید"، آمدن هاشمی منوط به شرایط ویژه است در این راستا اعلام کاندیداتوری هاشمی نیز امری متحمل است.

مهرعلیزاده در پاسخ به سوالی در خصوص دلایل تردید هاشمی و خاتمی برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری اظهارداشت: عدم اعلام قطعی کاندیداتوری این دو نفر ناشی از تردید و نداشتن جسارت نیست بلکه این دو معتقد هستند فضا برای حضور افرادی که از نظر سنی جوان تر هستند باید فراهم شود یا به عبارتی این دو یکبار سکانداری امور اجرایی کشور را در دست داشتند و می خواهند فرصت را به دیگری بدهند از این نظر تاکنون اعلام رسمی نکرده اند.

وی اضافه کرد: خاطرم هست از خاتمی نقل شده است اگر کاندیداتوری ایشان ضرورت نداشته باشد حضور واعلام کاندیداتوری از سوی وی یک فرصت طلبی و منفعت طلبی قلمداد خواهد شد خاتمی این رویه را دارد که چیزی برای خودش نمی خواهد و امروز نیز شرایط اقتضا می کند وی بیاید.

16 کاندیدای فعلی وابسته به اصولگراها هستند

مهرعلیزاده افزود: امروز نیز از 19 نفری که اعلام کاندیداتوری کرده اند 16 نفر وابسته به اصولگراها هستندولی یادمان نرود این دو دوره دست پخت اصولگراها در کشور است.

وی تاکید کرد: مردم نیز یادشان نمی رود در ماه های اخیر نکوهش و انتقاداتی که از سوی این 16 نفر به دولت می شود هفت الی هشت سال پیش از سوی مردم بارها اعلام شده و این آقایان آنها را تکرار می کنند.

کاندیدای احتمالی دوره یازدهم ریاست جمهوری در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه اگر اجماع اصلاح طلبان شما نباشید حاضر هستید به نفع کاندیدای مورد نظر این گروه کنار بروید گفت: در صورت عدم حضور خاتمی سه نفر از سوی ایشان نهایی شده و هر سه به خاتمی اعلام کرده اند اگر اجماع این گروه هر کدام از آنها نباشد بدون هیچ ادعایی از کاندیدای مورد اجماع حمایت می کنیم.

خاتمی نیاید انتخابات به مرحله دوم کشیده می شود

مهرعلیزاده همچنین در پاسخ به سوالی در خصوص میزان اقبال اصلاح طلبان در انتخابات ریاست جمهوری اظهارداشت: اگر خاتمی به صحنه نیاید و انتخابات وارد مرحله دوم می شود و با توجه به شرایط به نظر من در مرحله دوم قطعا کاندیدای اصلاح طلبان اقبال بیشتری خواهد داشت.

وی به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر عزت، حکمت و مصلحت نظام را مورد اشاره قرار داد و گفت: در اجماع اصلاح طلبان نیز با پیروی از این تاکیدات فردی که طرفدار عقل، حقیقت، تدبیر به همراه عزت، حکمت و مصلحت باشد مدنظر خواهد بود.

وی در خصوص دلایل حضور در صحنه انتخابات ریاست جمهوری گفت: در سالهای اخیر کشور با مشکلات اقتصادی فراوانی روبه رو است فرصت زیادی بود که می توانستیم استفاده کنیم به فرض مثال در زمان دولت خاتمی صحبت می شد برای سالی  یک میلیون فرصت شغلی ایجاد کنیم اگر  20 تا 25 میلیارد دلار درآمد افزون بر درآمدی که داشتیم می توانستیم این طرح را اجرایی کنیم که نیازمند افزایش درآمدهای اقتصادی بود اما در دوره اخیر درآمد نفتی کشور پنج الی شش برابر شده است.

مهرعلیزاده گفت: در سالهای اخیر درآمد نفتی کشور از 18 میلیارد دلار به 80 میلیارد دلار و در مقاطعی به بالاتر از این میزان رسیده است یعنی مبلغی که در زمان فعالیت ما برای ایجاد یک میلیون شغل به 25 میلیارد دلاز نیاز داشتیم در دوره فعلی دو برابر این مبلغ فراهم شد اما وضعیت شغلی و اقتصادی کشور را ببینید الان همین استان آذربایجان غربی را رصد کنید چه تعداد جوان بیکار وجود دارد یا کارخانه ها و واحدهای تولیدی به چه وضعی و چه میزان ظرفیت مشغول فعالیت هستند.

کاندیدای احتمالی دور یازدهم ریاست جمهوری عنوان کرد: در دوره فعلی 60 میلیارد دلار صرف واردات کالاهای مصرفی از جمله میوه به کشور شد این در حالی است که وضعیت کشاورزان این استان به خصوص کشاورزانی که محصول سیب را تولید کردند را رصد کنید تمامی این مشکلات ناشی از بی برنامگی هاست.

با دولت رفاه وارد عرصه شده ام

مهرعلیزاده در پاسخ به این سوال که شما با چه شعاری وارد عرصه شده اید افزود: من با شعار نه بلکه با برنامه وارد عرصه انتخابات شدم و برنامه دولت رفاه برنامه ای که در زمان انتخابات 84 نیز مطرح کردم که برنامه اجرایی توسعه استراتژیک کشورهای اروپایی است وارد عرصه شدم برنامه ای که کشور آلمان بعد از جنگ جهانی دوم اجرا کرد و امروز به قویترین اقتصاد اروپا تبدیل شده است.

وی ادامه داد: معتقدم در امور اجرایی کشور باید عقلانیتی حاکم شود که یک الگوی صحیح توسعه ای همه جانبه از جمله الگوی مشخص توسعه اقتصادی داشته باشیم به نطر من همین الگو می تواند دولت رفاه باشد.

وی اضافه کرد: امروز در خبرهایی شنیدم یکی از کاندیداها عنوان کردند هاشمی کسی است که دنبال الگوی اقتصاد غربی بود و این امر را مورد نکوهش قرار دادند این در حالی است که انسان باید به دستاوردهای علمی و فکری بشری احترام بگذارد آنچه خوب است خوب است و آنچه بد باشد بد است می خواهد در غرب یاشد یا در شرق.

مهرعلیزاده تاکید کرد: حضرت رسول اکرم می فرمایند به دنبال علم بروید حتی اگر در چین باشد هر چن معتقدم افرادی که غرب را ایده ال کامل می دانند دچار غرب زدگی و افرادی که اقدامات غرب را آخر خطا و اشتباه قلمداد می کنند دچار تحجرگرایی شده اند اگر در انتخابات موفق شوم با استقرار نظام توسعه ای دقیق و صحیح همانا دولت رفاه بومی شده با فرهنگ اسلامی را روی کار خواهم آورد.

تحریم ها ناشی از بی برنامگی هاست

کاندیدای احتمالی دور یازدهم ریاست جمهوری در خصوص روابط خارجی به خصوص برقرار رابطه با آمریکا نیز گفت: تمام کشورهای دنیا به دنبال منافع و مصالح ملی خود هستند و در این چهارچوب هر حرکت و حرفی غیرکارشناسی و ناشی از هیجان منجر می شود منافع ملی یک کشور به خطر بیافتد.

وی تاکید کرد: بر این اساس هیچ کشوری لزوما با کشور دیگری خصومت ندارد ولی هر کشوری دنبال منفعت و مصلحت کشور خود است اگر مشی تعامل و درک متقابل پیش بگیرد می تواند موفق عمل کند کشوری که خط و مشی عقلانیت، گفتمان و گفتگوی تمدن ها داشته باشد این کشور محکوم نیست هر جا برود هر حرفی بزند به ناحق به عنوان کشوری که منطق ندارد از او یاد شود.

مهرعلیزاده اضافه کرد: همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند کشوری که بر پایه مصلحت، حکمت و عزت حرکت کند در هیج جا دچار اختلافات نمی شود.

وی یادآور شد: داشتن منطق نیازمند ادبیات خاص و فرهنگ خاصی است متاسفانه برخی دولت مردان با بیان مطالبی و ادبیاتی که در شان هیچ مسئول و در شان نظام جمهوری اسلامی نیز رفتار می کنند  به عنوان مثال از کلماتی چون غضنفربازی دولتمردان و... سخن می گویند به اعتقاد من هر دوی این مطالب ناشی از برنامه ریزی های غلط و بی برنامگی هاست متاسفانه مغز برنامه ریزی کشور را که سازمان برنامه ریز کشور را تعطیل کردند وعمده مشکلات اقتصادی از جمله کاهش ارزش پول ملی، بیکاری و... ناشی از نداشتن برنامه است.

مهرعلیزده تحریم ها را زمینه ساز برخی مشکلات اقتصادی کشور دانست و گفت: متاسفانه به نظر خود من همین تحریم ها نیز ناشی از بی برنامگی هاست در بحث هسته ای نیز اگر با برنامه عمل می شد اگر عقلانیت حاکم می شد تحجر کنار می رفت خیلی از مسائل در کشور حل می شد.

 

کد خبر 2044584

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha