به گزارش خبرنگار مهر، احمد علی مقیمی شامگاه چهارشنبه در جلسه شورای اداری بهشهر در روستای بیشه بنه این شهرستان اظهار داشت: روستاهای منطقه هزارجریب ، دارای زمین های مستعد برای کشت و کار است که باید از همه این توانمندی ها برای کسب درآمد بیشتر روستایان و توسعه منطقه استفاده کرد.
نائب رئیس كمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی افزود: بهشهر فارغ التحصیلان مهندسی زیادی دارد كه می توان از دانش آن ها برای توسعه در بخش های مختلف استفاده كرد.
وی ادامه داد: تشكیل تعاونی ها و كارگاه های كوچك زودبازده یكی از راه های حل مشكل بیكاری است كه با توجه به نگاه ویژه دولت به این بخش، باید جوانان را به این سمت هدایت كرد.
نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی همچنین به تلاش برای صنعتی کردن هزارجیب اشاره کرد و گفت: بر اساس مطالعات انجام شده در برخی از این مناطق، مواد اولیه احداث کارخانه سیمان وجود دارد.
مقیمی گفت: روستای پابند یکی از این روستاها است که به دلیل برخورداری از معادن سرشار از سنگ آهک، سیلیس و گل رس به عنوان مواد اولیه تولید سیمان، می تواند دارای اولین صنعت بزرگ منطقه باشد.
نائب رئیس كمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی به مذاکره با سرمایه گذاران این صنعت اشاره کرد و گفت: راه اندازی این واحد صنعتی بزگ می تواند، زمینه ساز بازگشت روستاییان از شهرها و توسعه بیش از پیش این مناطق باشد.
وی به کمک های دولت برای توسعه بخش کشاورزی اشاره کرد و گفت: كشاورزان روستاها، نحوه استفاده صحیح از تسهیلات ارائه شده از سوی دولت را نمی دانند كه در صورت ارائه آموزش های لازم ، شاهد تغییر قابل توجه در كشاورزی منطقه خواهیم بود.
مقیمی افزود: درب ورود به ادارات دولتی برای جوانان بسته است و راه حل كاهش بیكاری ، توجه بیشتر به توسعه كشاورزی و صنایع مختلف است.
وی ادامه داد: توسعه روستاها در گرو سه عامل مهم و تاثیر گذار نیروی انسانی كارآمد، دانش فنی و سرمایه است كه این سه عامل در روستاهای منطقه وجود دارد.
وی بیان داشت: توزیع صحیح و عادلانه امكانات دولتی می تواند زمینه توسعه روستاها و بازگشت جوانان به روستاها را فراهم كند.
نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی گفت: روند كشاورزی سال های اخیر در هزارجریب نشان می دهد، كشت گندم و جو همانند سال های قبل در این منطقه مقرون به صرفه نیست و برای افزایش درآمد روستاییان باید تغییر الگوی كشت را در دستور كار قرار داد.
مقیمی گفت: با توجه به بررسی های انجام شده ، تغییر الگوی كشت از گندم و جو به سمت كاشت درختان سیاه ریشه مانند گیلاس و گردو و ده ها محصول دیگر می تواند كشاورزی این منطقه را از ركود و تحمل خسارت نجات دهد.
احداث زیرساخت های اولیه
فرماندار بهشهر نیز در این مراسم گفت : احداث زیرساخت های اولیه مانند جاده و برخورداری مردم از آب سالم و بهداشتی، ضروری و در دستور کار قرار دارد.
محمدتقی نورزاد ظهار داشت: با هدف آسفالت و ساخت جاده های روستاهای این منطقه در آینده ای نزدیک، کارخانه سنگ شکن و آسفالت در این منطقه مستقر می شود که با راه اندازی آن شاهد تکمیل نهضت آسفالت هزاجریب بهشهر باشیم.
نظر شما