رضا گنجی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در مدت یکسال گذشته در راستای حذف نقاط حادثه خیز و جلوگیری از تصادفات و اجرای مصوبات شورای ترافیک، اقدام به شناسایی و رفع نقاط حادثه خیز کردیم.
وی با اشاره به اینکه شهرداری جویبار قبل از رفع نقاط پر خطر اقدام به کارشناسی و راهکارهای لازم کرده است، افزود: باز گشایی برخی معابر و اصلاح هندسی آن گام ارزنده ای در زمینه حذف نقاط حادثه خیز بوده که مو جب رضایت شهروندان شده است.
شهردار جویبار مهم ترین برنامه و پروژه های اجرایی یک سال گذشته برای رفع نقاط حادثه خیز در این شهر را، احداث سرعت گیر جهت روان سازی ترافیک در هفت نقطه از شهر ، تعریض و بازگشایی در 12 هزار متر مربع از معابر و کوچه های با پیچ های خطرناک و جابجایی تاسیسات و ساختمانهای در مسیر تعریض، اجرای جداول و آسفالت در نقاط حادثه خیز تعریض شده، خط کشی معابر سطح شهر، مسدود کردن رخی از مسیرهای پرخطر عنوان کرد.
گنجی افزود: شهرداری جویبار در سالجاری برنامه های تعریض معابر در نقاط پر خطر را دستور کار دارد تا با همراهی صاحبان برخی املاک بتواند طرحهای تعریض خود را اجرا کند.
آغاز احداث کانال هدایت آبهای سطحی
شهردار جویبار گفت: طرح کانال هدایت آبهای سطحی برای 150 واحد مسکن مهر جویبار با 45 درصد پیشرفت فیزیکی آغاز شده است.
رضا گنجی در حاشیه بازدید از روند اجرای این طرحها افزود: آبگرفتگی یکی از معضلات جدی در مکان اجرای طرح 150 واحدی مسکن مهر در ایام بارندگی بوده که شهرداری طرح کانال هدایت آبهای سطحی و زیرسازی و آسفالت را برای رفع معضل آبگرفتگی آغاز کرده است.
وی با اشاره به اینکه این شهرداری در فصول بهار و تابستان اقدام به شناسایی مسیرهایی که با مشکل آبگرفتگی روبرو هستند می کند، افزود: در سال گذشته بیش از هشت کیلومتر از کانالهای خاکی پایین دست برای هدایت آبهای سطحی در شهر جویبار لایروبی شد که در کاهش آبگرفتگی نقش بسزایی داشته است.
وی افزود: کانال مسکن مهر به طول 550 متر و به ابعاد 50 در 50 سانتی متر مربع بوده که هزینه اجراءاین طرح یک میلیارد ریال پیش بینی که توسط شهرداری جویبار هزینه می شود.
احداث بازارچه صنایع دستی در جوار پل تاریخی جمعه بازار جویبار
شهردار جویبار گفت: پارک شادی و بازارچه صنایع دستی در کنار پل تاریخی جمعه بازار جویبار احداث می شود.
رضا گنجی افزود: با توجه به پل تاریخی و قاجاری جمعه بازار بر روی رودخانه سیاهرود و مناظر زیبای شالیزار و مزارع کشاورزی، برپایی بازار هفتگی تاریخی جمعه بازار در کنار این پل چشم انداز و موقعیت خوبی برای شهرستان در اجرای یک طرح تفریحی فراهم کرده است.
وی افزود: طرح احداث بازارچه صنایع دستی و پارک بازی جمعه بازار جویبار در کمیته تخصصی بررسی نقشه های معماری سازمان میراث فرهنگی و گردشگری مازندران مورد تصویب قرار گرفته است.
وی بیان کرد: این طرح به مساحت 8 هزار متر مربع در 30غرفه با زیربنای 6 هزار مترمربع همراه با پارک بازی، فضای سبز، رستوران، نمازخانه، پارکینگ، سرویس بهداشتی احداث می شود.
شهردار جویبار اذعان داشت: برای اجرای این طرح نیاز به 8 میلیارد ریال اعتبار بوده که برای دریافت تسهیلات از طریق صندوق توسعه ملی و بانک سرمایه برنامه ریزی کردیم.
نظر شما