محمد صدیق سپاهی در گفتگو با مهر گفت: با وجود اینکه مهرستان با شهرهای خاش، سرباز و سیب سوران ارتباط دارد اما نبود راه ارتباطی مناسب موجب بی رونقی در این شهر شده است.
وی از احداث بیمارستان و توسعه مراکز درمانی و بهداشتی به عنوان یکی از نیاز های مهم در این شهرستان عنوان کرد و گفت: متاسفانه با وجود تبدیل شدن این بخش به شهرستان اما هنوز فاقد بیمارستان است.
وی در خصوص بودجه و اعتبارات شهرداری نیز گفت: بودجه شهرداری و تعداد کارمندان آن با مخارج و مطالبات مردم تناسب ندارد و باید نگاه ویژه ای به آن داشت.
وی گفت: متاسفانه بودجه شهرداری به دلیل نبود درآمد کمتر از 2 میلیارد ریال در سال است که این رقم برای پرداخت حقوق کارکنان نیز جوابگو نیست.
وی با اشاره به اینکه این شهرستان نیاز به توسعه و احداث بسیاری از ادارات و نهاد های خدماتی دارد گفت: کمبود بودجه و اعتبارات در حد برآورد کردن انتظارات مردم نیست و روند ارایه خدمات شهری در مهرستان کند است.
وی افزود: کمک های استانداری همیشه شامل این شهرستان شده اما با این حال مهرستان تا رسیدن به تعاریف یک شهر معمولی فاصله دارد.
به گزارش خبرنگار مهر این شهرستان در جنوب سیستان و بلوچستان دارای دو بخش «مركزی» و «آشار»، چهار دهستان و 330 روستا و آبادی و دارای 60 هزار نفر جمعیت است.نام پیشین این شهرستان «مه گس» به معنای شهر بزرگ بوده است که در دوره پهلوی به زابلی تغییر نام پیدا کرد ودر سال ۱۳۹۰ به نام مهرستان نامگذاری شد.
نظر شما