۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۶:۱۵

حسني محتشم مطرح كرد:

تنها راه منطقي توسعه كشور از آموزش وپرورش مي گذرد/دو هزار کلاس هوشمندسازی شد

تنها راه منطقي توسعه كشور از آموزش وپرورش مي گذرد/دو هزار کلاس هوشمندسازی شد

همدان – خبرگزاري مهر : مديركل آموزش وپرورش همدان با تاكيد براينكه تنها راه منطقي توسعه كشور از آموزش وپرورش مي گذرد، گفت: ايران هم اكنون داراي جايگاه مقتدرانه اي در بخش علم وفن آوري جهاني شده است.

به گزارش خبرنگار مهر ، عباس حسني محتشم در سخنرانی پيش از خطبه هاي نماز جمعه همدان عنوان كرد: آموزش وپرورش زير بناي توسعه در هر كشوري را تشكيل مي دهد و هر جا كشوري رشد كرده در گرو توجه به اين نظام بوده است.

وي ادامه داد: اگر بخواهيم به عدالت برسيم راهي جز توجه به آموزش وپرورش در كشور نداريم.

وي با تاكيد براينكه سند تحول آموزش پرورش در هشت فصل تدوين شده به بررسي ابعاد آن پرداخت و بيان كرد: براي عملي كردن سيره اسلام در بخش حجاب و عفاف راهكارهايي در اين سند در نظر گرفته شده و همينطور پيش بيني تامين حوزه اجرايي وزارت خانه و نيروي انساني درآن نیز دیده شده است.

دانشگاه فرهنگيان متفاوت از سالهاي قبل وارد عرصه شد

وي ادامه داد: دانشگاه فرهنگيان متفاوت از سالهاي قبل وارد عرصه شده و تنها به پرورش نيروهاي با تعهد مي پردازد.

اگر به دنبال قله نظام اسلامي هستيم بايد به آموزش وپرورش بها دهيم

وي با تاكيد براينكه در اين سند نگاه به تقويت مباني ديني پر رنگ تر ديده شده است، ادامه داد: اگر به دنبال قله اي نظام اسلامي هستيم بايد به آموزش وپرورش بها دهيم.

وي اضافه كرد: نگاه سياستمداران به آموزش وپرورش بايد مهندسي گونه باشد.

وي با تاكيد براينكه رهبر انقلاب به سند تحول آموزش و پرورش نگاه حاكميتي دارد و اين در حالي بود كه برخي با ترديد به اجراي آن نگاه مي كردند، عنوان كرد: براي نظام فني وحرفه اي كشور و نهادينه سازي فرهنگ سلامت اداري   در اين سند برنامه هاي ديده شده است.

وي ادامه داد: معلمان بايد به عنوان ديده بانان مرزهاي علمي كشور  زمينه ساز منطقي اجراي اين طرح باشند.

تنها راه منطقي توسعه كشور از آموزش وپرورش مي گذرد

حسني محتشم با اشاره به اينكه ايران هم اكنون داراي جايگاه مقتدرانه اي در بخش علم وفن آوري جهاني شده است، گفت: تنها راه منطقي توسعه كشور از آموزش وپرورش مي گذرد.

وي با تاكيد براينكه ميزان رشد هر مسئولي در جامعه به اندازه درك جايگاه آموزش وپرورش است، بيان كرد: هر كشوري كه به دنبال رشد وتوسعه است بايد ابتدا مشكلات حوزه تعليم وتربيت خود را حل كند.

دو هزار كلاس درس در مدارس همدان هوشمند سازي شده است

مديركل آموزش و پرورش همدان ادامه داد: دو هزار كلاس درس در مدارس استان همدان هوشمند سازي شده اند.

وي با اشاره به اينكه شاهد افزايش علاقه به شركت در  المپيادهاي  علمي در استان همدان هستيم، ادامه داد: سال گذشته 45 درصد دانش آموزان علاقه به شركت در المپيادها بودند كه اين ميزان در سال تحصيلي جديد به 200 درصد رسيده است.

وي با اشاره به اينكه در نظر سنجي ها، مردم محبوب ترين شغل رامعلمي بيان كرده اند، عنوان كرد: در سه سال گذشته اقدامات قابل توجهي براي بهبود رفاه حال معلمان صورت گرفته است.

هنر مديريت در آن است كه در محدوديت ها كار ها را به پيش ببريم

وي با اشاره به اينكه تحريم ها مشكلاتي را براي حوزه آموزش وپرورش نيز به همراه آورد، بيان كرد: هنر مديريت در آن است كه در محدوديت ها كار ها را پيش ببريم.

وي با اشاره به اينكه سياست آموزش وپرورش استان همدان توسعه بخش فني وحرفه اي و ايجاد زمينه اشتغال جوانان است، عنوان كرد: در سال تحصيلي جاري 51 درصد دانش آموزان در استان همدان را دانش آموزان فني وحرفه اي تشكيل مي دهند.

وي در پايان با اشاره به وجود 19 مدرسه قرآني در همدان گفت: سياست گذاري اصلی نیز حركت به سوي  پرورش 90 هزار دانش آموز حافظ قرآن كريم است.

کد خبر 2046157

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha