غلامرضا یاوری در گفتگو با مهر به نیاز نابینایان و ناشنوایان به مطالعه کتاب اشاره و اذعان داشت: در حال حاضر تنها دو کتابخانه در سطح استان اصفهان برای استفاده افراد نابینا و ناشنوا تجهیز شده تا از کتابهای موجود از مخزن استفاده کنند.
وی افزود: کتاب های صوتی فرصت مطالعه برای معلولین بینایی را فراهم کرده و آنها با استفاده از این کتب می توانند با کتاب انس بگیرند.
مدیرکل کتابخانه های استان اصفهان اظهار داشت: در پایان سال 91 به کمک خیرین در تهیه کتب صوتی در استان اصفهان به خود کفایی رسیدیم و در حال حاضر اتاق ضبط صدا اتاق شبیه استادیو بسیار کوچک است که در آن به کمک گوینده هایی گویا کردن کتاب ها را انجام می دهند.
وی در خصوص کتابخانه های ناشنوایان نیز گفت: کتابخانه ای مخصوص ناشنوایان نداریم زیرا افراد ناشنوا مانند نابینایان خدمتهای خاصی لازم ندارند اما قفسه های کتابخانه به گونه ای طراحی شده که افراد ناشنوا که امکان ارتباط با مسئول کتابخانه را ندارند، خود به طور ساده امکان دسترسی به کتاب ها را داشته باشند.
وی اضافه کرد: هم چنین سامانه اینترنتی متصل به مخزن جهت جستجوی کناب مورد نظر در دسترس این افراد است.
یاوری افزود: افراد نابینا از جهت خدمت رسانی بیشتر می توانند از امکانات موجود در کتابخانه که شامل منابع گویا و کتابهایی که به خط بریل می باشد استفاده کنند.
نظر شما