به گزارش خبرنگار مهر، علي حیدری ظهر شنبه در دومین جشنواره فارغ التحصیلی دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی همدان با بیان اینکه در هر مقطعی وظیفه تجربه آموزی در راستای تعامل، تبادل و تضارب افکار باید مورد توجه باشد، اظهار داشت: نباید دچار روزمرگی شویم و بر این اساس از دانشجویان علمی کاربردی انتظار می رود آینده تحولات کار را پیش بینی کرده و خود را متناسب با نیازهای روز جامعه پیش ببرند.
مدیرکل آموزش وزارت کار، رفاه و امور اجتماعی با بیان اینکه در سه سال اخیر توسعه آموزش های عالی بخش تعاون در وزارتخانه پیش بینی و آغاز شد، گفت: این امر در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد ادامه پیدا کرده و در بیش از سه دوره، آموزش حقوق تعاون و اقتصاد تعاون طراحی شده که به زودی وارد دفترچه های کنکوری می شود.
وی با اشاره به برگزاری جلسات مشترک با دانشگاه علمی کاربردی در این زمینه بیان داشت: بر اساس این تعامل ها، بررسی و طراحی دوره های پژوهش محور در بخش تعاون مورد توجه ویژه قرار گرفته است.
حیدری افزود: 14 گرایش اصلی و 100 گرایش فرعی در زمینه های کشاورزی، صنعت و خدمات بخش تعاون فعال است و بیش از 184 هزار تعاونی ثبت شده در کشور و 20 میلیون نفر عضو فعال در این زمینه فعالیت دارند.
وی با بیان اینکه وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی نیاز شدید به افراد توانمند دارد، گفت: 18 رشته کارشناسی ارشد برای بخش تعاون پیش بینی شده که نیازمند کار پژوهشی تحقیقی هستند.
مدیرکل آموزش وزارت کار، رفاه و امور اجتماعی بر لزوم گرایش دانشجویان بر کار پژوهش محور تاکید کرد.
حیدری با بیان اینکه در وزارتخانه کار، تعاون و رفاه اجتماعی دو نوع ایده پردازی مجازی و سامانه ای وجود دارد، افزود: دانشجویان علمی کاربردی باید به توسعه بخش تعاون کمک رسان باشد.
نظر شما