سلمان روحی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: هزار و 600 موقوفه با 15 هزار رقبه در استان وجود دارد که نزدیک به 23 موقوفه در سال 91 به تعداد موقوفات استان اضافه شد.
وی ادامه داد: از این تعداد هشت موقوفه جدید متعلق به شهرستان مریوان بوده است و شهر سنندج بیشترین تعداد موقوفات استان را دارد و موقوفات و بقاع متبرکه شهرستان قروه نیز بیشترین میزان درآمد را در استان دارند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه کردستان اعلام کرد: برگزاری طرح آرامش بهاری و یاس نبوی در مساجد و امامزاده ها دو برنامه اصلی اداره کل اوقاف استان در سال گذشته بود که با استقبال گسترده مردم مواجه شد.
روحی با تاکید بر اینکه گردشگران را باید به سوی مناطق مذهبی و معنوی هدایت شوند، افزود: امامزاده باباگرگر قروه در استان کردستان به عنوان پربازدیدترین منطقه توریستی مذهبی استان معرفی شده که این امر نشان از تلاش و همت مسئولان کردستان برای تبدیل بقاع متبرکه به قطب گردشگری دارد.
وی با اشاره به اینکه اقدامات این اداره کل در سال گذشته در محور اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی انجام شده است، اظهار داشت: همایش های متعددی در زمینه های مختلفی مانند بانوان و اصحاب وقف در حوزه اجتماعی با حضور عموم مردم در سال 91 برگزار شد.
روحی عنوان کرد: بیشتر رویکرد همایش های برگزار شده توسط اداره اوقاف و امور خیریه استان جنبه آموزشی دارد و بیش از 95 درصد موقوفات استان وقف مساجد است که تنها یک موقوفه قرآنی داریم و برای اعتلای فرهنگ قرآنی نیازمند موقوفات بیشتری در عرصه قرآنی است.
اختصاص 500 میلیون تومان به پروژه هاجره خاتون وی با اشاره به فعالیت های عمرانی این اداره اظهار داشت: پروژه دارالقرآن امامزاده هاجره خاتون که یکی از مصوبات سفر مقام معظم رهبری به استان بود با پیشرفت فیزیکی حدود 30 درصد در حال ساخت است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه کردستان ادامه داد: تاکنون 150 میلیون تومان اعتبار برای ساخت این دارالقرآن هزینه شده و امسال نیز 500 میلیون تومان دیگر برای ساخت آن اختصاص پیدا کرده است.
روحی در پایان یادآور شد: فعالیت عمرانی امامزاده حسین در شهرستان قروه نیز در حال پیگیری است که اتمام این پروژه نیز بسیار اررزشمند و دارای ابعاد مثبت مذهبی است.
نظر شما