۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۴:۲۷

رئیس سازمان فعالیت قرآنی دانشگاهیان خبرداد:

برگزاری همايش «جامعه قرآنی، بصيرت؛ رسالت‌ها و آسيب‌ها»/ همایش رويكردی حماسی و انقلابی دارد

 برگزاری همايش «جامعه قرآنی، بصيرت؛ رسالت‌ها و آسيب‌ها»/ همایش رويكردی حماسی و انقلابی دارد

دبير همايش «جامعه قرآنی، بصيرت؛ رسالت‌ها و آسيب‌ها» گفت: همایش «جامعه قرآنی، بصيرت؛ رسالت‌ها و آسيب‌ها» با هدف نقش گروه های مرجع قرآنی در تحولات پیچیده کشور با رويكرد حماسی، انقلابی و بسيجی یکشنبه 22 اردیبهشت برگزار می شود.

 به گزارش خبرنگارمهر، نشست خبری همایش « جامعه قرآنی، بصیرت: رسالت ها و آسیب ها» که قرار است یکشنبه 22 اردیبهشت از ساعت 9 الی 13 در لانه جاسوسی توسط خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) و مشارکت کلیه نهادها و مراکز قرآنی کشور برگزار شود پیش از ظهر امروز دوشنبه 16 اردیبهشت با حضور حجت الاسلام سید مهدی تقوی مدیر عامل خبرگزاری ایکنا و دبیر این همایش و محمد حسین محمد زاده مدیر رادیو قرآن و رحیم قربانی مسئول مركز قرآن و عترت بسيج دانشجويی در خبرگزاری ایکنا برگزارشد.

حجت‌الاسلام والمسلمين تقوی، مديرعامل خبرگزاری بين‌المللی قرآن و دبير همايش «جامعه قرآنی، بصيرت؛ رسالت‌ها و آسيب‌ها» در اين نشست گفت: درست است ‌كه خبرگزاری ايكنا دبيری اين دوره از همايش «جامعه قرآنی، بصيرت؛ رسالت‌ها و آسيب‌ها» را بر عهده دارد، اما اين همایش دغدغه همه فعالین قرآنی کشور بود و همه سازمان های مردمی و دولتی قرآنی در برگزاری این همایش به نوعی مشارکت دارند.

وی عنوان كرد: برگزاری اين همايش نقطه عطفی برای شروع يك كار جمعی بوده و اين همايش در نوع خود يك همايش بی‌بديل و تازه در سطح جامعه قرآنی است و نخستين حركت جدی برای ورود جامعه قرآنی در عرصه‌های فرهنگی، سياسی، اجتماعی است.

رئيس سازمان فعاليت‌های قرآنی دانشگاهيان كشورادامه داد: روح این همایش این است که آنچه كه در تفكر اسلامی، فرهنگ شيعی و تاريخ مشاهده می‌كنيم، نشان‌دهنده آن است كه جامعه قرآنی جزو برجسته‌ترين گروه مرجع در جامعه به شمار می‌آيند، اما اين نقش تاكنون آن طور كه بايد ازجامعه قرآنی ديده نمی‌شد.

وی با بیان اینکه حافظان و قاریان و کاتبان قرآن کریم چه آنهایی که از ولایت حمایت کردند چه آنهایی که نکردند و چه ساکتین نقش بسزایی در تحولات جامعه اسلامی داشته اند. گفت: كتابی با عنوان «ميزان بصيرت» برای این همایش تهیه شده  است، که از آن در همايش رونمایی خواهد شد. اين كتاب شامل مطالبی درباره 40 شخصيت قرآنی تأثيرگذار در تاريخ صدر اسلام است ، که حساسيت همايش و ضرورت اين حركت را بيش از پيش روشن خواهد كرد.

دبير همايش «جامعه قرآنی، بصيرت؛ رسالت‌ها و آسيب‌ها»  تصریح کرد: در اين همايش، چهره‌های شاخص قرآنی، مفسران، قاريان، حافظان، مديران و مسئولان قرآنی حضور خواهند داشت و سخنران اصلی اين مراسم نيز حسن رحيم‌پور ازغدی خواهد بود.

وی اظهارداشت: اين‌همايش یک همایشی با رويكرد حماسی، انقلابی و بسيجی است،

 در ادامه اين نشست خبری، محمدحسين محمدزاده مدير راديو قرآن هم گفت: گروه های مرجع و رسانه های یک تعامل دو طرفه با هم دارند گروه های مرجع همچنانکه توسط رسانه ها به شهرت می رسند و اثرگذاریشان توسط رسانه ها منعکس می شود همانطور گروه های مرجع هم نقش اثرگذاری رسانه ها را برای انتقال پیام بیشتر می کنند.

وی افزود: در بافت جامعه ایرانی هم یکی از مؤثرترین گروه های مرجع جامعه قرآنی کشور است. ما در این همایش نقش جامعه قرانی کشور را در دهه 90 شمسی یعنی دهه چهارم انقلاب مد نظر داریم. اینکه چه اثری در آن داشته و چه اثری در تحولات پیچیده پیش روی ما خواهد داشت. که اثرات مثبت زیادی داشته و این اثرات به خاطر نورانیت خود قرآن کریم است. جامعه ما این گروه مرجع را به عنوان اسوه خود قرار داده است که این مسئولیت این گروه مرجع را دوچندان می کند.

مدیر رادیو قرآن تصریح کرد: تشخیص خطوط حق نما و و خطوط مبین حق توسط بصیرت انجام می گیرد که قوه تمیز حق از باطل است.آموزه ای که دربردارنده این عنصر تشخیص دهنده حق و باطل است تقوا نام دارد که آن به جز قدم نهادن در مسیر حق و پیراستن از آلودگی هار رفتاری فکری و عقیدتی ممکن نیست.

محمد زاده با بیان اینکه نتیجه تقوا وحدت و همبستگی میان افراد جامعه است گفت: بنابراین گروه های مرجع قرآنی در وحدت و همبستگی جامعه می توانند نقش فوق العاده ای ایفا کنند که تقویت خط حق و خط ولایت و وحدت و حماسه سیاسی مورد تأکید ماست. یکی از اهداف اصلی این همایش هم پیمانی گروه های مرجع برای عدم همکاری با خطوط حق نما است. زیرا حق نمایان از گروه های مرجع سوء استفاده کرده تا خود را حق جلوه دهند.

رحيم قربانی مسئول مركز قرآن و عترت بسيج دانشجويی نيز به بيان این مطلب که گرچه امسال به نام سال حماسه سیاسی و اقتصادی نامگذاری شده است اما معتقدیم که قرآن و سیره ائمه اطهار مبین حماسه ها از جمله حماسه سیاسی و اقتصادی است. در جامعه ما بصیرت از آن مباحثی است که خواص و جامعه قرآنی باید بیشتر به آن بپردازند زیرا قرآن کتاب بصیرت است. پیامبر(ص) و پیروانش بر حسب بصیرت عمل می کنند به این خاطر پذیرفته نیست کسی که خود را عضو جامعه قرآنی بداند و دارای بصیرت و روحیه انقلابی نباشد. جامعه قرآنی در این زمینه باید پیشروتر از بقیه افراد جامعه باشند نه اینکه هیچ واکنشی از خود نشان ندهند.

وی افزود: این همایش ، همایش تئوری و یا مباحث قرائت و علوم قرآنی نیست بلکه نقش جامعه قرآنی را در تحولات پیچیده کشور بیان خواهد کرد. 

کد خبر 2048540

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha