به گزارش خبرنگار مهر، علی نعمتیان ظهر دوشنبه در آئین آغاز به کار نمایشگاه صنایع دستی معلولان افزود: در این نمایشگاه آثاری از 70 دانش آموز معلول کاشان که در دوره های پیش حرفه ای (راهنمایی) و هنرستان فنی و حرفه ای شاغل به تحصیل هستند به نمایش گذاشته شده است.
وی افزود: هدف از برپایی این نمایشگاه، نمایش توانمندی و ظرفیت های نهفته دانش آموزان معلول جامعه است که خانواده ها و شهروندان باید نسبت به آن آگاهی پیدا کنند.
وی اظهار داشت: آثار راه یافته به نمایشگاه، در رشته های مشبک، گچ بری، گل دوزی، هویه کاری، منجق دوزی و راسته دوزی، سرمه دوزی ساخته شده است.
وی تصریح کرد: این نمایشگاه تا روز 25 اردیبهشت در مجتمع آموزشی شهید فهمیده کاشان برپا خواهد بود و در مدت برگزاری نمایشگاه آثار هنرجویان به نفع آموزش کودکان معلول به حراج گذاشته می شود.
یک کارشناس آموزش کودکان استثنایی گفت: آموزش مهارت های فنی و حرفه ای برای موفقیت کودکان معلول و استثنایی در زندگی فردی و اجتماعی آنها بسیار اثرگذار است زیرا هم باعث رضایت درونی برای فرد معلول می شود، و هم باعث رضایت خانواده و جامعه می شود.
حسنعلی هادی افزود: برخی از کودکان فقط با مشاهده می توانند این مهارت ها را به سادگی یاد بگیرند اما کودکان معلول و استثنایی ممکن است در آموزش و یاد آوری آنها با مشکلات زیادی مواجه باشند.
وی اظهار داشت: مهارتآموزی به معلولین بالاترین بهرهوری را داشته و هزینه کردن در این خصوص بهترین سرمایهگذاری است چرا که استعدادها و خلاقیتهای منحصربفردی در معلولین وجود دارد که باید شکوفا شود.
به گفته وی، ایجاد مراکز آموزشی ویژه معلولین در توانمندسازی این قشر بسیار موثر است و ضرورت دارد که سازمانهایی مثل بیمه، بهزیستی یا کار و امور اجتماعی آنهارا شناسایی کرده و بعد از فارغ التحصیلی نیز آنها را
حمایت کند.
هادی تاکید کرد: معلولان پس از تحصیلات و حرفه آموزی نیازمند حمایت مالی در تهیه امکانات اولیه هستند ولی چون با مشکلات مالی روبرو می شوند، از ادامه کار باز مانده و بیکار می مانند.
نظر شما