۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۲۱:۲۱

نماینده آل اسحاق در حوزه آموزش و پرورش:

تغییر ساختار و نحوه تدریس مهمترین برنامه آل اسحاق در حوزه آموزش و پرورش است

تغییر ساختار و نحوه تدریس مهمترین برنامه آل اسحاق در حوزه آموزش و پرورش است

نماینده یحیی آل اسحاق کاندیداهای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری با اعلام برنامه های این کاندیدا گفت: تغییر در ساختار آموزش و پرورش، نحوه تدریس و استفاده از خلاقیت و تفکر دانش آموزان از برنامه های اصلی آل اسحاق در حوزه آموزش و پرورش است.

به گزارش خبرنگار مهر یارمحمدی در نشست اعلام برنامه های یحیی آل اسحاق کاندیدای احتمالی ریاست جمهوری که عصر دوشنبه در دانشکده روانشناسی دانشگاه تهران برگزار شد گفت: دغدغه همه جامعه آموزش و پرورش است و این وزارتخانه نه تنها دانش آموزان و فرهنگیان بلکه همه افراد جامعه را در بر می گیرد اما امروز متاسفانه شاهدیم که همه گروههای مرتبط با این وزارتخانه همچون دانش آموز، معلم و اولیای آنها از وضعیت موجود ناراضی هستند.

وی افزود: برنامه های آقای آل اسحاق در حوزه آموزش و پرورش تغییر ساختار این وزارتخانه است. به این منظور که ساختار فعلی باید تغییر کرده و عمده فعالیت ها به صورت ساختار منطقه ای و استانی در بیاید و دولت تنها سیاستگذار و پشتیبان برنامه های تدوین شده باشد.

یارمحمدی توضیح داد: برنامه دیگر آقای آل اسحاق در حوزه آموزش و پرورش تغییر سیستم نحوه تدریس و اینکه دانش آموزان آموخته هایشان متکی بر حفظیات نباشد.

وی با بیان اینکه بخش عمده ای از آشفتگی فرهنگی جامعه در حال حاضر مربوط به آموزش و پرورش است تصریح کرد: متاسفانه جوانان و نوجوانان ما نتوانسته اند هویت کامل خود را در مدارس بدست آورند که این ناشی از ضعف آموزش و پرورش است. برنامه های ما این است که در کنار آموزش، دانش آموز فرهیخته ، مومن و معتقد را نیز پرورش دهیم.

وی توضیح داد: البته ما معتقدیم نباید دستاوردهای گذشته آموزش و پرورش مورد بی توجهی قرار گیرد اما اصلاح در تغییرات صورت گرفته از اقداماتی است که آل اسحاق در برنامه های خود قرار داده است.

به گفته یارمحمدی مطالعه روی سیستم آموزشی موفق سایر کشورها و بومی کردن آنها در نظام آموزشی کشور از دیگر برنامه های این کاندیدای احتمالی برای اصلاح سیستم آموزشی کشور است.

وی در پاسخ به سئوال دانشجویی درباره افزایش بهره وری در آموزش و پرورش با توجه به وضعیت اقتصاد کنونی کشور گفت: بودجه آموزش و پرورش باید به صورت عادلانه توزیع شود. آقای آل اسحاق با کاهش نیروی انسانی در وزارت آموزش و پرورش موافق نبوده و آن را راهکار مناسبی نمی داند چرا که در دوره ای مدارس مثلا با 600 دانش آموز به یک معاون واگذار می شد که پیامدهای بد آن دیده شد. این روش مناسبی نیست که برای کاهش مشکلات اقتصادی به معلمان فشار بیاوریم.

وی تصریح کرد: البته با این موافق هستیم که بخشی از نیروی انسانی در آموزش و پرورش تنها حقوق بگیر هستند و بخشی دیگر به بهترین شکل کار خود را انجام می دهند باید بین این دو تفکیک قائل شد اما از سوی دیگر بر اساس آموزه های دینی ما عنوان شده که حقوق معلم و قاضی باید بالاترین میزان حقوق باشد و همگان باید به آن توجه کنند.

یارمحمدی گفت: تعلیم نیرو در زمان وزارت علی احمدی تجربه ای تلخ بود که مشکلاتی را برای فرهنگیان ایجاد کرد و این اتفاق نباید دوباره تکرار شود.

کد خبر 2048920

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha