۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۱:۳۹

فاضل:

90 درصد خدمات دندانپزشکی تحت پوشش هیچ بیمه ای نیست

90 درصد خدمات دندانپزشکی تحت پوشش هیچ بیمه ای نیست

گناباد - خبرگزاري مهر: عضو شورای عالی نظام پزشکی کشور گفت: متاسفانه حدود 90 درصد خدمات دندانپزشکی تحت پوشش هیچ بیمه ای نیست و به خاطر این مردم نمی توانند به سمت خدمات دندانپزشکی بروند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمود فاضل صبح چهارشنبه در جمع اعضای نظام پزشکی شهرستان گناباد اظهار كرد: دندانپزشکی امروز یک کار لوکس محسوب نمی شود بلکه کاری واجب است چراکه بیماریهای دهان و دندان به عنوان دریچه ورود به بدن در نظر گرفته می شود، بطوریکه برخی سرطان های دهان و دندان توسط دندانپزشکان مکشوف می شود و بسیاری از بیماری های بعدی و ثانویه مثل قلب و عروق از این منبع گرفته می شود اما متاسفانه الان به دندانپزشکی به این نگاه، نگاه نمی شود.

عضو شورای نظام پزشکی کشور افزود: علیرغم  اینکه فرهنگ از این باب رشد کرده اما باز هم به لحاظ ساختار دولتی، ساختاری که بتواند لوازم را به شکلی تهیه کند که دسترسی همه مردم به این بهداشتی درمانی براساس بند 192 و 193 قانون برنامه سوم و چهارم توسعه جمهوری اسلامی که در برنامه پنجم هم تکرار شده وجود ندارد.

فاضل بيان داشت: متاسفانه حدود 90 درصد خدمات دندانپزشکی تحت پوشش هیچ بیمه ای نیست و به خاطر این مردم نمی توانند به سمت خدمات دندانپزشکی بروند.

وي افزود: از طرفی تعداد دانشکده ها و فارغ التحصیلان دندانپزشکی زیاد می شود به طوريكه در حال حاضر سالی حدود 3 هزار نفر در اين رشته فارغ التحصیل می شوند.

وي گفت:  همانطوری که مردم را به پیشگیری بهتر از درمان شعار می دهیم در همین بخش هم به لحاظ اشتغال و در هم تنیدگی مشاغل به خودمان هشدار دهیم اگر می خواهیم دندانپزشکی تقویت شود به جای تربیت بیش از حد دندانپزشک مدیریت تربیت و پرورش فارغ التحصیلان را داشته باشیم و به سمت پیشگیری حرکت کنیم که بخش عمده ای از هزینه ها را کاهش می دهد.

فاضل بيان داشت: حلقه مفقوده ما و آن چیزی که از ما صلب شده است علی رغم همه تلاشی که انجام می دهیم یک روش خاص و دسپلین است

وي افزود: روشی که دو بعد دارد و ما هم، به عنوان کسانیکه نمایندگانش هستیم و هم متولیان و مسولین سلامت کشور در دولت و وزارت بهداشت باید انجام دهیم.

وی افزود: GDP یا سهم سلامت از تولید ناخالص ملی سهمی است که بسیار به حوزه سلامت ظلم شده است.

فاضل تصريح كرد: این عده در ایران 6 و در کشورهای پیشرفته 18 است و هر کدام که بالاتر رود، مقدار زیادی در سهمی که سلامت به خود اختصاص می دهد تغییر ایجاد می کند.

کد خبر 2050085

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha