بگزارش خبرگزاري مهر به نوشته روز نامه انگليسي زبان نيويورك تايمز مايكل كه طي بيست وچهار سال به فراگيري ادبيات انگليسي در دانشگاههاي مختلف آمريكا پرداخته بود از خود رمان وداستانهاي كوتاه بسياري بجا گذاشته كه از ميان مشهورترين رمان هاي وي مي توان به باشگاه مردان اشاره كرد .
سوزان سونتاگ نويسنده مشهور ومعاصر آمريكايي پس از انتشار نخستين مجموعه داستان او با عنوان عزيمت به اماكن ، در سال 1969گفت لئونارد مايكل به عنوان نويسنده اي صاحب سبك در ادبيات آمريكا ظاهر خواهد شد . وي از آن كتاب بعنوان كتابي دردناك ياد و خاطر نشان كرد انرژي او در نگارش شفابخش روح و گاه رستگار كننده است .
مايكل همچنين در طي اين سالها از سوي مجامع مختلف ادبي بخاطر رعايت جزئيات واستحكام ساختار زباني تحسين شد چنانكه وندي لسر سردبير مجله تري پني واز منتقدان ادبي آمريكا با اشاره به زبان علمي و دقيق او مي گويد مايكل وزن جملات را مي شنيد و مي دانست كه چگونه از آنها استفاده كند .
كتاب برترين نويسندگان 2001هم با اشاره به واقع گرا بودن قصه هاي لئونارد مايكل مي نويسد خصيصه اصلي داستانهاي او وجود طرحي منطقي در آنهاست بطوريكه گاه رگه هايي از طنز ، گاه از اندوه و گاه هردوي آنهادر آثار او مشاهده مي شود .
مايكل دوم ژانويه 1933 در منهتن به دنيا آمد . در شش سالگي با خواندن كتاب هاي ديكنز به ادبيات انگليس علاقمند شد . در دوره دبيرستان نقاشي آموخت و بعدها به نيويورك رفت . در دانشگاه ميشيگان به رشته ادبيات روي آورد و پس از اتمام آن هنگاميكه به نيويورك بازگشت نخستسن داستانش را به چاپ رساند . در بيست و دوسالگي نخستين رمانش را به سه هزار دلار فروخت . پس از اين و بعد از نگارش چندين داستان در مجلات ادبي نگاه منتقدان را متوجه خود ساخت و با در يافت جوايز مختلف ادبي همچون كويل، او هنري و موسسه ملي هنر وعلوم انساني جايگاه خويش را در ميان نويسندگان هم دوره خويش بيش از پيش مستحكم ساخت . دومين مجموعه ادبي او با عنوان من اگر مي خواستم آنها را نجات مي دادم برنده جايزه معتبر مجله ادبي نييوكر شد . دختري با ميمون 2000 و احساس همين چيزهاي اطراف از آخرين آثارمنتشره اويند .
لئونارد مايكل نويسنده رمان وداستانهاي كوتاه كه سبك واقع گرايانه داستانهاي او به وضعيت بغرنج انسان معاصر مي پردازد ، در سن هفتاد سالگي دار فاني را وداع گفت
کد خبر 2051
نظر شما