جمشيد بصيري در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي مهراشاره به اينكه واردات بي رويه موجب ورشكستگي صنايع نساجي كشور مي باشد، افزود: تا زماني كه قوانين ضد توليد در كشور اصلاح نشود، صنايع نساجي كشوربحراني خواهد بود.
وي افزايش كيفيت و كاهش قيمت تمام شده را دو شرط اساسي رقابت پذيري صنايع نساجي كشوربرشمرد و تصريح كرد: به علت قوانين ضد توليد در كشور، قيمت تمام شده محصولات توليد داخلي 30 تا 35 درصد از كالاهاي مشابه خارجي كشورهايي از جمله تركيه، چين و هندوستان بيشترمي باشد.
به گفته وي، براي واردات محصولات خارجي از كشورهاي ديگرمحدوديتي وجود ندارد كه در اين ميان براي بقاء صنعت نساجي كشور با توليد كنندگان قيمت تمام شده توليدات را پايين بياورند.
دبير انجمن صنايع نساجي با اشاره به پنبه توليد داخل خاطر نشان كرد:چنانچه پنبه توليدي ازشرايط استاندارد كه شامل درجه بندي درست پنبه توسط وزارت جهاد كشاورزي، نبود الياف غريبه در داخل پنبه و خالص بودن آن برخوردار باشد به هيچ وجه بر روي زمين نخواهد ماند و به فروش خواهد رسيد.
وي با اشاره به اينكه پنيه توليد داخل بسيار مرغوب است، افزود: اما عدم درجه بندي درست و عدم خلوص آن موجب شده كه قابليت صادرات نداشته باشد.
بصيري با اشاره به اينكه پنبه توليد داخل براي توليد نخ تا نمره 30 بسيار مناسب است ، تصريح كرد: پنبه توليد داخل تا زماني كه در مزارع است بسيار مرغوب است اما با وارد شدن در گوني هاي پروپلين و مخلوط شدن با الياف آن از مرغوبيت آن كاسته مي شود.
نظر شما