۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۲:۱۴

در سال گذشته/

شرکت برق خراسان رضوی 11 مورد حوادث مردمی داشته است

شرکت برق خراسان رضوی 11 مورد حوادث مردمی داشته است

نيشابور - خبرگزاري مهر: معاون بهره برداري شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی گفت: طی سال گذشته 11 مورد حوادث مردمی داشتیم که در یک مورد آن که جدی بود سارق ترانس فوت کرد.

محمد‌صادق انبیایی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار كرد: این تعداد که در سال 87 به تعداد 23 مورد بوده است، کاهش نشان می‌دهد.

معاون بهره برداري شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی علت حوادث سال 91 را هفت مورد سقوط از تیر، سه مورد کار در مجاورت شبکه و یک مورد تصادف با جرثقیل عنوان کرد.

انبيايي گفت: نبود مشارکت و همکاری سازمان‌ها و ارگان‌ها برای استعلام از شرکت برق(حریم شبکه و ...)، نبود حمایت نظام آموزشی کشور برای ارتقای سطح فرهنگ ایمنی  دانش‌آموزان و نبود مشارکت و همکاری رسانه ملی برای ارتقای سطح آگاهی، عوامل بروز حوادث مردمی است.

وي چاپ بروشور و پوستر ویژه شهروندان و اصناف، شعارنویسی‌های ایمنی در سطح شهر، برگزاری جلسات توجیهی برای جرثقیل‌داران و آموزش ایمنی در مدارس را از اقدامات انجام شده شرکت توزیع برق خراسان رضوی عنوان کرد.

معاون بهره برداري شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی با اشاره به اینکه در بخش حوادث کارکنان، هیچ حادثه جدی در سال گذشته نداشته‌ایم، بيان کرد: پنج مورد حادثه جدی و سه مورد حادثه به‌خیر گذشته که تصادف با وسیله نقلیه شرکت بوده در حوزه حوادث کارکنان برق استان به ثبت رسیده است.

انبيايي علل دیگر حوادث مذکور را دو مورد گازگرفتگی، یک مورد سقوط از تیر، یک مورد کار در مجاورت شبکه برقدار و یک مورد سقوط از نردبان اعلام کرد.

وي تصريح كرد: عوامل بروز حوادث، نبود استفاده صحیح و به‌موقع از کمربند ایمنی، نبود توجه به قوانین راهنمایی و رانندگی، شتابزدگی و تعجیل در کار و نبود تفهیم کار بوده است.

معاون بهره برداري شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی اظهار كرد: آمار حوادث پیمانکاران هفت مورد بوده که در یک مورد به نقص عضو منجر شده است که شامل سه مورد سقوط اشیا روی فرد به‌خاطر استفاده نکردن از کلاه ایمنی بوده است.

انبيايي با اشاره به اینکه وجود عوامل زیان‌آور محیط کاری نامناسب، ضعف در تعمیرات و بروز شرایط اضطراری پیش‌بینی نشده از جمله علل حوادث پیمانکاران بوده است، دیگر عوامل را خطا و اشتباه اپراتور، ضعف در طراحی، عدم حمایت سرپرستان از راهکار‌های ایمنی و عدم رفع به‌موقع انطباق‌های ایمنی اعلام کرد.

وي تبعات حادثه را در سه حوزه انسانی، اجتماعی و اقتصادی و خسارت حوادث ناشی از کار را هم قابل سنجش و هم ناآشکار عنوان کرد.

معاون بهره برداري شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی اظهار کرد: در این رابطه باید سال‌های زندگی از دست‌رفته و سال‌های مشارکت اقتصادی از دست‌رفته فوت‌شدگان حوادث شغلی برق بررسی شود.

 

کد خبر 2051992

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha