شاهین حیدری در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص شهرک صنعتی پیشوا گفت: شهرک صنعتی پیشوا یکی از شهرکهایی است که همیشه به تصمیم سازان بخش صنعت گله مند بوده ایم، بیش از 270 هکتار زمین آماده واگذاری با تمام زیر ساختها وجود دارد، ولی محدودیت شعاع 120 کیلومتر باعث شده که سرمایه گذاری در این شهرک نیاید یا انگیزه آمدن نداشته باشد.
باید تمهیداتی از طرف متولیان صدور جواز اتخاذ شود
وی افزود: در این شهرک باید تکلیفی عمل کنیم، در غرب تهران امکان پذیرایی از سرمایه گذار وجود ندارد و باید آنها به سمت شرق بیایند، علت انتخاب پیشوا و قرچک محدودیتهای مکانی و کانسیلهای صنعتی در غرب تهران بوده که به سمت شرق آمده ایم و باید تمهیداتی از طرف متولیان صدور جواز اتخاذ شود.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان تهران بیان داشت: در واقع انتهای فرآیند استقرار هستیم، یعنی به کسانی می توانیم زمین تحویل دهیم و پذیرا باشیم که مجوز صنعتی داشته باشند؛ با توجه به محدودیت شعاع 120 کیلومتر در هیچ شهرک صنعتی به جز فیروزکوه امکان سرمایه گذاری جدید وجود ندارد، پس طبیعی است که تمام سرمایه گذاران جدید به استانهایی که این محدودیت را ندارند و استانهای همجوار شیفت پیدا کنند.
وی ادامه داد: اکنون تمام سرریز سرمایه گذاری در استان تهران به سمت استان البرز و با توجه به تفکیک اخیر به سمت استان مرکزی، قم و سمنان رفته است؛ در مجاورت شهرک پایتخت(علی آباد) پاکدشت دو شهرک است که برای استقرار محدودیتی ندارند، ولی در شهرک پایتخت محدودیت است چون در استان تهران قرار دارد.
حیدری عنوان داشت: در استان تهران از هر طرف که حساب می کنیم در شعاع 120 کیلومتر یک استان قرار می گیریم و اکنون منطق مصوبه سال 1346 محدودیت شعاع 120 کیلومتر با این تفکیک زیر سئوال رفته است.
وی اضافه کرد: اکنون چندین استان مانند قم، قزوین، البرز از تهران جدا شده اند و با این استانها گستره استان تهران محدودیت شعاع 120 کیلومتر شده بود و علت عدم استقرار هم همین است.
فایل واگذاری شهرک صنعتی قرچک برای صنوف باز شده است
این مسئول در خصوص شهرک صنعتی قرچک گفت: فایل واگذاری شهرک صنعتی قرچک از اوایل سال جاری برای صنوف باز شده است، به دلیل اینکه هنوز مشکلاتی در خصوص تأمین برق در قرچک وجود دارد، اگر برق کامل تأمین شود، آماده هستیم که فایل واگذاری را باز کنیم.
وی افزود: برخی زیر ساختها همزمان با واگذاری تأمین می شود، اکنون برای 100 هکتار فاز عملیاتی در شهرک صنعتی قرچک آماده سازی شبکه آب و فاضلاب، جدولگذاری و... انجام شده است.
حیدری تصریح کرد: اصل مشکل شهرک صنعتی قرچک برق است، چون آب را می توانیم از بخش کشاورزی تأمین و چاه خریداری کنیم، ولی برق را نمی توانیم خریداری کنیم و انحصاری است و تنها تأمین کننده آن، شرکت برق منطقه نواحی استان تهران است که یک رایزنی کردیم و به توافقاتی رسیدیم.
حیدری عنوان داشت: با ایجاد یک پست 15 مگاواتی سیار که تفاهم نامه آن در شرف امضاست، اوایل سال جاری فایل واگذاری این شهرک باز شده، ولی واگذاری آن فعلاً به صنوفی مانند آجیل و خشکبار آغاز شده است و انشاءالله طی یک تا دو ماه آینده با مهیا کردن برق بیشتر واگذاری به بخش صنعت نیز آغاز خواهد شد.
نظر شما