۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۳:۵۱

چیبایی به مهر خبر داد:

تشدید نظارت شهرداری قدس بر حفاری معابر در سالجاری/ ادارات برای ترمیم 15 روز مهلت دارند

تشدید نظارت شهرداری قدس بر حفاری معابر در سالجاری/ ادارات برای ترمیم 15 روز مهلت دارند

قدس - خبرگزاری مهر: شهردار قدس از اهتمام ویژه این دستگاه خدمات رسان در تشدید نظارت بر حفاری معابر سطح شهر در سالجاری خبر داد و گفت: این اقدامات به منظور افزایش رفاه شهروندان و جلوگیری از بروز ترافیک صورت می گیرد و ادرات حفار، 15 روز اجرایی برای ترمیم حفاری فرصت دارند.

محسن چیبایی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن ابراز نارضایتی از حفاریهای متعدد ادارات این شهرستان طی سال گذشته در سطح شهر، اظهار داشت: طی سال گذشته  برخی ادارات به دلایل مختلف اعم از ترمیم شبکه های توزیع، حوادث غیرمترقبه و.... اقدام به حفاري در نقاط مختلف شهر کرده و موجبات ايجاد ترافيك شهري و مشكل تردد براي شهروندان را فراهم کرده اند.

این مسئول با بیان این مطلب که در برخی موارد به لحاظ اضطرار و غیرمترقبه بودن حوادث، ادارات ناچار به حفاری در سطح شهر هستند و شهرداری نیز با آنها همکاری می کند، گفت: اما با انجام حفاريهاي گوناگون درسطح شهر به ویژه توسط اداره آب و فاضلاب که به دلایل مختلف مانند فرسودگی و شکستگی شبكه آبرساني صورت می گیرد، متاسفانه شاهد ازبين رفتن آسفالت معابر و نارضايتي شهروندان هستيم.

لزوم برنامه ریزی مدون برای جلوگیری از هدر رفت سرمایه و دوباره کاریها

وی ادامه داد: حفاريهاي طولاني مدت دستگاههاي خدماتي در معابر اصلي و فرعي شهر يكي از مهم ترين دغدغه هاي مردم است كه بايد در اين خصوص بيشتر نظارت شود به همین منظور برای جلوگیری از حفاریهای متعدد سطح شهر و ساماندهی  آنها، همچنین در راستای  رفاه حال شهروندان  و جلوگیری از هدر رفت سرمایه در اثر دوباره کاریها، با برنامه ریزی دقیق و هماهنگیهای به عمل آمده با مبادی ذیربط ، طی سالجاری نظارت بر حفاریهای  معابر سطح شهر تشدید و دقیقتر خواهد شد.

شهردار قدس بیان کرد: بنابر اعلام قبلی، از این پس با اداراتی که بدون هماهنگی اقدام به حفاری کنند، طبق قانون برخورد خواهد شد.

ادارات حفار موظف به ترمیم معابر پس از اتمام فعالیت خود هستند

این مسئول با اشاره به وظیفه ذاتی ادارات حفار در  خصوص ترمیم حفاریهای صورت گرفته، افزود: تمامی ادارات دولتي و خصوصي موظفند پیش از  هرگونه اقدامي نسبت به كارهاي عمراني واقع در مناطق مندرج در  ماده  103  از قبيل  احداث شبكه تلفن، برق، آب و ساير تاسيسات، همچنين اتصال راههاي عمومي و فرعي، نقشه جامع شهرسازي را رعایت کنند.

وی متذکر شد: اين قبيل  اقدامات بايد با موافقت كتبي شهرداري انجام گيرد و موسسه اقدام كننده مكلف است هرگونه خرابي و  زياني كه در اثر اقدامات  مزبور  به آسفالت يا ساير موارد از جمله جداول، فضاي سبز، پياده رو  و... وارد آورده است را در مدت متناسبي  كه با جلب نظر شهرداري تعيين خواهد شد ترميم کرده و به وضعیت اول درآورد، در غير اينصورت شهرداري خرابي و  زيان وارده را ترميم کرده و هزينه تمام شده را با 10 درصد اضافی از طريق اجراي ثبت اسناد وصول می کند.

چیبایی گفت: اين قانون به صورت كاملا صريح بيانگر اين مطلب است كه ادارات خدمات رسان به عنوان متولی پروژه های عمرانی سازمان مربوطه، مسئول ترمیم حفاریهای صورت گرفته هستند.

مهلت 15 روزه ادارات حفار برای ترمیم آسفالت معابر

شهردار قدس مدت زمان قانونی برای ترمیم حفاریهای انجام شده توسط ادارات خدمات رسان را 15 روز اجرایی ذکر کرد و یادآور شد: این در حالی است که شهرداری علیرغم  وظیفه خود، حفاریهای سایر ادارات را نیز ترمیم و آسفالت میکند.

این مسئول عنوان کرد: براي ايجاد وحدت رويه و جلوگيري از هدر رفت سرمايه هاي شهرستان، همچنین ارائه خدمات هرچه بهتر به شهروندان و روان سازي حمل ونقل شهري، در سالجاری نظارت و دقت بیشتری از سوی حوزه معاونت خدمات شهری و حوزه معاونت فنی بر روی حفاریها صورت خواهد گرفت و در صورت مشاهده هر گونه حفاری غیر مجاز، بر حسب وظیفه ذاتی شهرداری با آنها برخورد خواهد شد.

وی از ادارات و دستگاه های خدمات رسان خواست، در صورت نياز به هرگونه حفاري، با ارائه طرح مربوطه و مشخص کردن محل حفاري شامل نام خيابان، كوچه و متراژ، از شهرداري مجوز دريافت کنند تا با ايجاد هماهنگي و همدلي بيشتر بتوان از ايجاد ترافيك جلوگيري و خدمات مطلوب و مناسبي به شهروندان ارائه داد.

کد خبر 2052995

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha