۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۰:۵۵

غلامعلیان:

مجمع خیرین سلامت ملایر نیازمند مکانی مناسب برای ادامه روند فعالیت و شکل گیری دبیرخانه است

مجمع خیرین سلامت ملایر نیازمند مکانی مناسب برای ادامه روند فعالیت و شکل گیری دبیرخانه است

ملایر- خبرگزاری مهر: مدیر شبکه بهداشت و درمان حضور خیرین در حوزه سلامت را یک کار جهادی و حماسی عنوان کرد و گفت: مجمع خیرین سلامت ملایر نیازمند مکانی مناسب برای ادامه روند فعالیت و شکل گیری دبیرخانه است.

به گزارش خبرنگار مهر اکبر غلامعلیان صبح دوشنبه در اولین جلسه هم اندیشی مجمع خیرین شهرستان ملایر با اشاره به این که استارت تشکیل این مجمع از ماه رمضان سال گذشته زده شد، افزود: این مجمع فعالیت خود را به طور رسمی از دهم اردیبهشت ماه آغاز کرده است.

وی با اشاره به حضور گسترده خیرین بخش سلامت در شهرستان ملایر گفت: تا کنون اطلاع رسانی درستی در این راستا در شهرستان صورت نگرفته است.

غلامعلیان افزود: مجمع خیرین سلامت ملایر با تاسیس شورا و اعضای داوطلب این مجمع آغاز کرده که در این زمینه نیازمند جذی خیرین بیشتر هستیم.

وی ادامه داد: با توجه به اهمیت فعالیت مجمع خیرین سلامت در شهرستان، این مجمع نیازمند مکانی مناسب برای ادامه روند فعالیت و شکل گیری دبیرخانه مجمع است.

وی همچنین امنیت و سلامت را دو مقوله مهم در جامعه عنوان کرد و افزود: در زمان هشت سال جنگ تحمیلی در حوزه امنیت بسیار خوب ظاهر شدیم و در آن زمان مهمترین امر برای ما امنیت بود.

وی بیان کرد: در حوزه سلامت یک خلا وجود دارد که برای رفع آن نیازمند یک حرکت جهادی و حماسی با کمک مردم و خیرین است.

مدیر  شبکه بهداشت و درمان ملایر در عین حال خواستار همکاری و اطلاع رسانی های لازم توسط صدا و سیما و مطبوعات در خصوص جذب و مشارکت خیرین در مجمع خیرین سلامت این شهرستان شد.

غلامعلیان بیان داشت: هر قدم خیری که توسط خیرین شهرستان در حوزه سلامت برداشته شود، به اسم فرد خیر ثبت می شود که این امر جنبه تشویقی و ترغیبی برای سایر افراد خیر و نیکوکار دارد.

وی گفت: در کنار مشارکت مردم و خیرین، ما نیز در حوزه بهداشت و درمان در حد توان از خدمات دولت در حوزه سلامت، به منظور ارتقا کیفیت درمان و کمک به افراد بی بضاعت استفاده می کنیم.

رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز ملایر نیز از وجود 580  خیر مدرسه ساز در استان همدان خبر داد و گفت: از این تعداد، 130 نفر انحصارا مدرسه ساخته اند و 50 نفر آنها فقط در ملایر هستند.

علی فراهانی افزود: ملایر شهر کوچکی است اما  یکی از شهرهای برتر در امر مدرسه سازی است.

وی افزود: تعداد افراد خیر و نیکوکار، می تواند تعریف بسیار مناسبی برای ورود آنها به حوزه سلامت نیز باشد.

ناظر موقوفه سیف الدوله نیز بر ضرورت ورود خیرین در حوزه سلامت با توجه به هزینه های بالای درمان، بیمه و مبتلا شدن بسیاری از خانواده های بی بضاعت و نیازمند به بیماری های مختلف تاکید کرد.

موقوفه سیف الدوله از نظر مالی هیچگونه مشکلی را برای کمک به حوزه سلامت شهرستان ندارد

هوشنگ عضدی بیان داشت: موقوفه شادوران سیف الدوله از نظر مالی هیچگونه مشکلی را برای کمک به حوزه سلامت شهرستان ندارد.

وی به خدمات شادروان سیف الدوله در بخش درمان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر ماهانه 12 بیمار به صورت رایگان از در آمد موقوفات سیف الدوله طبق وصیت ایشان در بیمارستان امام حسین (ع) ملایر درمان می شوند.

وی افزود: همچنین  تا کنون اقدامات مثبتی چون تجهیز چهار بخش بیمارستان امام حسین(ع) را در حوزه درمان از در آمد موقوفات سیف الدوله انجام شده است.

وی تصریح کرد: در صورت اخذ مجوز، آمادگی لازم برای ساخت بیمارستان تخصصی در ملایر را از محل موقوفات سیف الدوله داریم و هم اکنون فضا وسرمایه لازم نیز مهیا است.

مدیر حوزه علمیه ملایر نیز حرکت خیرین را در کشور در امور مختلف بسیار ارزشمند برشمرد و گفت: ورود خیرین به بخش سلامت نگاهی نو و ارزشی است.

حجت الاسلام مجتبی نجفی افزود: نگاه خیرین نگاه های بلند الهی است که از لذت های دنیوی چشم پوشیده و این لذت ها را به سمت خواسته های خداوند قدم برداشته اند

وی در پایان افزود: اگر نگاه دنیوی عوض شود و به سوی نگاه اخروی برود بسیاری از کارهای خیر در کشور پایه ریزی می شود.

کد خبر 2053626

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha