به گزارش خبرنگار مهر، طالب محمدی در طرح ملی دانش آموزی داناب كه صبح امروز دوشنبه در مدرسه شهيد نامدارمرادي شهر سنندج برگزار شد، اظهار داشت: با توجه با تفاهم نامه ای مابین وزارت نیرو و آموزش و پرورش طرح ملی دانش آموزی داناب در مقطع مختلف تحصیلی اجرا می شود.
وی با اشاره به دومین سال اجرای این طرح در استان كردستان افزود: انتظار می رود دانش آموزان سفیران توانمندی برای انتقال مفاهیم حفظ و حراست از منابع آبی در استان باشند.
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش کردستان بیان کرد: استفاده صحیح از آب نیازمند فرهنگ سازی های مناسب و ویژه است و خوشبختانه آموزش و پرورش ظرفیت مناسبی در این حوزه دارد كه بايد از آن به بهترين شكل ممكن بهره برداري شود.
محمدی با اشاره بر لزوم تاکید به اهمیت و جايگاه آب در آيات قرآن مجيد یادآور شد: آب منبعی حیاتی است و نیاز است تمامی اقشار جامعه در حفظ و حراست از آن كوشا باشند.
وی ادامه داد: هر جامعه و کشوری برای توسعه و پیشرفت نیازمند ذخایر آبی است و کشور ایران به لحاظ منابع آبی یکی از کشورهای بهره مند است و نیاز است از این موهبت به بهترین شکل ممکن استفاده شود.
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش کردستان اظهار داشت: متاسفانه نحوه استفاده جامعه بشری امروزه جهان را با خطر کم آبی و بی آبی رو به رو کرده است و این امر نیازمند بررسی های کارشناسی است.
محمدی با اشاره به این که آموزش و پرورش بستر مناسبی برای اجرای این طرح است، گفت: آموزش و پرورش مثلث بزرگ دانش آموزان، خانواده ها و معلمان است و انتقال پیام از این طریق طیف عظیمی از جامعه را در بر می گیرد.
وی افزود: آموزش و پرورش در حال اجرای سند تحول بنیادین است و در این طرح شش ساحت تعریف شده است که یکی از این ساحت ها نحوه درست استفاده کردن از منابع آبی و چگونه تعامل داشتن با منابع طبیعی است.
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش کردستان بیان کرد: انتظار می رود در آینده نزدیک درست مصرف کردن آب در کشور و به ویژه استان کردستان به عنوان فرهنگ منطبق بر آداب و دین اسلامی باشد.
محمدی گفت: منابع طبیعی موهبتی خدادادی است که باید از این نعمت در راستای توسعه منابع طبیعی استفاده شود.
نظر شما