به گزارش خبرگزاری مهر، عباس تركمان زاده عصر دوشنبه در نشست ائمه جماعات شهر و روستاهاي گناباد، به حوزه فعاليت ها و وظايف اين نهاد در امور محرومين پرداخت و اظهار كرد: كميته امداد سعي بر ريشه كني فقر و توانمندسازي خانواده ها و مددجويان تحت پوشش دارد كه اين امر در سالهاي اخير به صورت جدي پيگيري و دنبال مي شود.
رئیس كميته امداد امام خميني (ره) گناباد افزود: از جمله فعاليتهاي مهم اين اداره در گناباد مي توان به تشکیل مراکز نیکوکاری، احیا و ترویج سنت قالیبافی و اهمیت اقتصادی آن و احیاي فرهنگ حسنه زکات اشاره داشت كه اين امور با ظرافت و حساسيت خاصي انجام مي شود.
ترکمان زاده از قالي بافي به عنوان يكي از مشاغل سنتي و اصيل ايراني ياد كرد و گفت: قالي ايراني در دنيا داراي جايگاه، اهميت و مرغوبيت منحصر به فردي است كه متاسفانه در سالهاي گذشته اين امر به فراموشي سپرده شده بود.
وی تصريح كرد: با توجه به نامگذاري سالهاي اخير از سوي مقام معظم رهبري، در ابعاد اقتصادي، اين نهاد گام هاي موثر و مثمر ثمري را در اين راستا برداشت تا بتواند علاوه بر خودكفايي و اشتغال خانواده هاي تحت پوشش، مشاغل سنتي از ياد رفته را احيا كند.
رئیس كميته امداد امام خميني (ره) گناباد مزاياي قالي بافي مددجويان تحت پوشش را برشمرد و افزود: احيا سنت قالي بافي كه داراي جايگاه و سابقه ديرينه تاريخي است علاوه بر رونق اقتصادي و ايجاد اشتغال، از زمينه هاي بروز ناهنجاري و آسيب هاي اجتماعي دختران مددجو پيشگيري و جلوگيري مي كند.
تركمان زاده به بعد ديگري از فعاليتهاي اين اداره در بخش زكات پرداخت و گفت: زكات و نماز به عنوان فروع دين هميشه با هم همراه هستند كه كميته امداد گناباد، با توجه به جايگاه ويژه اين امر الهي و در اين راستا فعاليت هايي را در خصوص تبليغ و ارتباط با مردم داشته است.
وي از تشكيل امداد محله در اين شهرستان خبر داد و افزود: با توجه به مشاركت مردم در كارهاي خير و خداپسندانه و ايجاد پل ارتباطي بين اين اداره و مردم، امداد محله در اين شهرستان تشكيل شده است.
لازم به ذكر است در اين نشست 80 نفر از روحانيون گناباد حضور داشتند.
نظر شما