به گزارش خبرگزاری مهر، در کتاب«الگوی جنگ روانی غرب علیه جمهوری اسلامی ایران» که برنده بیست و سومین جایزه کتاب فصل شد، دکتر اصغر افتخاری نویسنده این اثر در پی پاسخ «ماهيت و ساختار الگوي فرهنگي جنگ رواني غرب بر ضد جمهوری اسلامي ايران» است که با دو ملاحظه نظري و عملياتي بدان پاسخ می دهد.
در اين ارتباط و در فصول اول تا چهارم کتاب،مبادي مفهومي و نظري بحث بيان شده و محقق ضمن تحديد واژگان مهمي چون جنگ رواني، قدرت نرم، فرهنگ، الگو، و غرب، به طرح دو دسته از نظريههاي رايج در خصوص جنگ رواني (سنتي و نوين) همت گمارده است. در حالي كه در الگوي سنتي از جنگ رواني، غرب در پي اجراي سياستهايي بود كه هدف از آنها فرسايش منابع قدرت جمهوري اسلامي ايران (و از جمله مهمترين آنها منابع فرهنگي قدرت) بود؛ در الگوي نوين «تصويرسازي مجازي» در دستور كار قرار دارد.
نتيجه آنكه، الگوي نوين جنگ رواني غرب بر ضد جمهوري اسلامي ايران، ماهيتي فرهنگي يافته و در قالب الگويي متمايز با الگوي سنتي اعمال ميشود كه محقق در اين اثر آن را طراحي و ترسيم نموده است.
در فصل پنجم نيز، تحليل كاربردي الگوي پيشنهادي آمده است. بدين صورت كه پژوهشگر، تاريخ تحول 30 ساله تعارضات فرهنگي ايران و غرب را پس از پيروزي انقلاب اسلامي، در چارچوب الگوي پيشنهادياش، مورد بازخواني و تحليل قرار داده و در پايان تجويزهاي پيشنهادي خود را براي جمهوري اسلامي ايران آورده است.
کتاب«الگوی جنگ روانی غرب علیه جمهوری اسلامی ایران»در 356 صفحه و قیمت 100000 ریال از سوی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات و دانشگاه امام صادق(ع)منتشر و روانه بازار نشر شده است.
نظر شما