حجت الاسلام محمد قنبری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: این سنت حسنه و مبارک سالها به دست فراموشی سپرده شده بود که در سالهای اخیر، با تلاشهای سازمان تبلیغات اسلامی، احیا شد.
وی افزود: اعتکاف فرصت مناسبي براي خود سازي و تربيت آحاد جامعه به خصوص جوانان بوده و بايد از اين فرصت مناسب براي برنامه هاي تربيتي و اخلاقي استفاده کرد.
قنبری گفت: قرائت ادعيه و زيارت ها نظير زيارت عاشورا و دعاي عهد، برگزاري نماز جماعت، ختم قرآن و سخنراني از جمله برنامه هاي اعتکاف در سه روز متوالي است.
وی اظهار داشت: در مجموع امسال حدود 14 مسجد شهری و روستایی برای برگزاری سنت حسنه اعتکاف در شهرستان آمل در نظر گرفته شده است.
قنبری افزود: این تعداد در پی استقبال پرشور و درخواست تعدادی از روستاها برای برگزاری مراسم اعتکاف، امسال در مقایسه با مدت مشابه پارسال در شهرستان آمل به تعداد این اماکن افزایش یافته است.
وی تعداد شرکت کنندگان در مراسم اعتکاف پارسال در آمل را بیش از هزار و 450 نفر اعلام کرد و ادامه داد: پیش بینی می شود امسال در مراسم معنوی حدود دو هزار نفر از اقشار مختلف مردم به ویژه جوانان شرکت کنند که بيش از سالهای قبل خواهد بود.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی آمل اضافه کرد: هر سال نسبت به سال قبل بسیاری از جوانان و نوجوانان از این مراسم استقبال پرشور تری دارند که اداره تبلیغات اسلامی، امسال پذیرای همه معتکفان است.
قنبری با اشاره به اینکه روستائییان این شهرستان، خواستار برگزاری مراسم اعتکاف در روستاها شدند تصریح کرد: اداره تبلیغات اسلامی آمل براساس امکانات موجود ونیز استقبال متعکفان اقدام به افزایش تعداد مساجد ودیگر اماکن مذهبی برای برپایی این مراسم معنوی می کند.
نظر شما