به گزارش خبرنگار مهر، سیامک رجایی عصر چهارشنبه در جمع مسئولان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گفت: اولویت دانشگاه در سال 92 در بخش آموزش اصلاح و توسعه چارت تشکیلاتی دانشگاه است و از جمله برنامه های امسال راه اندازی دانشکده داروسازی و طب سنتی است که مجوز آن صادر شده و کارهای ابتدایی آن انجام شده است.
وی ادامه داد: اخذ مجوز جهت تحصیلات تکمیلی در رشته های PHD فارماکولوژی، میکروب شناسی، ویروس شناسی، پرستاری، دستیاری اعصاب و روان، قلب و عروق و عفونی و کارشناسی ارشد بهداشت محیط، آمار زیستی، انگل شناسی، فیزیولوژی، پرستاری سلامت سالمندی، پرستاری اورژانس، مشاوره در مامایی و بهداشت باروری از جمله اولویت های معاونت آموزشی دانشگاه در سال جدید است.
وی بیان کرد: با توجه به رشد و توسعه آموزش پزشکی اعتبارات آموزش عالی ناکافی است و در این زمینه باید کار شود.
رجایی گفت: اولین دوره دانشجوی رشته پزشکی در سال 71 در گرگان پذیرش شد و دانشگاه علوم پزشکی گلستان در سال 76 شکل گرفت و در حال حاضر دارای 6 دانشکده با 36 گروه آموزشی است که 5 مرکز آموزشی درمانی 5 آذر، صیادشیرازی، دزیانی، طالقانی و امیرالمومنین کردکوی با 1100 تخت زیر نظر آن در استان فعالیت می کنند.
وی افزود: در دانشگاه علوم پزشکی گلستان 190 عضو هیات علمی وجود دارد و درحال حاضر دو هزار و ده دانشجور در 23 رشته در حال تحصیل هستند که 258 نفر در رشته های تحصیلات تکمیلی و 1752 نفر در سایر مقاطع تحصیل می کنند.
وی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی دارای 6 دانشکده پزشکی، پرستاری پیراپزشکی، بهداشت، دندانپزشکی و فن آوری های نوین علوم پزشکی است.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: امسال 60 مقاله از دانشگاه در جشنواره شهید مطهری شرکت داشتند و در سال گذشته نیز با مشارکت دانشجویان 25 مقاله در همایش های داخلی و خارجی به عنوان سخنرانی و پوستر ارائه شد.
سیامک رجایی افزود: از دیگر برنامه ها برگزاری 4 دوره المپیاد علمی درون دانشگاهی و کسب 2 رتبه کشوری در سال های 90 و 91 در المپیاد کشوری بوده است. همچنین در سال گذشته 2 دانشجوی نمونه دانشگاه علوم پزشکی گلستان در پزشکی و پرستاری که از سوی ریاست جمهوری مورد تقدیر قرار گرفتند.
نظر شما