به گزارش خبرنگار مهر، علی حامد مقدم صبح جمعه در نشست مدیران روابط عمومی شهرداری مشهد از ابتدای تاسیس تاکنون که به بهانه روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی برگزار شد، اظهار کرد: هدف از برگزاری این نشست ارائه عملکرد 6 ساله روابط عمومی و همچنین استفاده از نظرات و پیشنهادات مدیران سابق این حوزه در شهرداری مشهد است.
مدیر کل روابط عمومی و بینالملل شهرداری مشهد با بیان اینکه جلسات شورای روابط عمومی شهرداری مشهد هر هفته برگزار میشود، گفت: در گذشته روابط عمومی به عنوان گوش شنوا، زبان گویا و چشم بینا بوده است و این روزها به عنوان قلب تپنده مدیریت شهری به شمار میآید.
حامد مقدم بیان کرد: ما به عنوان پل ارتباطی میان مردم و مسئولان شهری باید به این نکته توجه داشته باشیم که اگر فعالیتی انجام دهیم و رضایت شهروندان را در پی نداشته باشد، وقتمان را تلف کردهایم.
وی اظهار کرد: در سال 87 اقدام به نیازسنجی در نواحی 44 گانه مشهد کردیم و به دستور شهردار برنامههای شهرداری از سال 88 بر اساس نیازهای مردم برگرفته از نیازسنجیهای صورت گرفته، تدوین و اجرا شد.
مدیر کل روابط عمومی و بینالملل شهرداری مشهد گفت: جهت به روزرسانی نیازسنجیها، مرکز ارتباطات مردمی 137 راهاندازی شد و به عنوان مشاور با انتقال نیازها و خواستههای مردم به مدیر ارشد، باعث بالا رفتن رضایتمندی همشهریانمان شدیم و در کنار آن جایگاه مشاور بودن مدیران روابط عمومی را به ثبات رساندیم.
حامد مقدم با اشاره به محصول محور بودن فعالیت سازمانها در کشور تصریح کرد: عملکرد سازمانها در دنیا فرآیند محور است که ما نیز بر همین اساس و جهت به روز رسانی روابط عمومی شهرداری مشهد اقدام به راهاندازی ادارات زیرمجموعه کردیم.
وی گفت: در سال 90 و با دستور شهردار مشهد ارتقای روابط عمومی به اداره کل روابط عمومی و امور بینالملل محقق شد که در حال حاضر این اداره کل دارای 30 پست مصوب و 30 پست قابل برون سپاری است.
مدیر کل روابط عمومی و بینالملل شهرداری مشهد افزود: روابط عمومی در جهت تحقق شهرداری شهروند مدار گام برمیدارد و با توفیق در این مهم توانسته در تمام همایشها رتبههای برتر را کسب کند.
نظر شما