۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۹:۲۴

تدوین الگوی هفت گانه دانش آموخته مطلوب در دانشگاه علمی کاربردی

تدوین الگوی هفت گانه دانش آموخته مطلوب در دانشگاه علمی کاربردی

معاون فرهنگی دانشگاه جامع علمی کاربردی از تدوین الگوی هفت گانه برای تربیت یک دانش آموخته مطلوب در این دانشگاه خبر داد.

مهدی فیض در گفتگو با خبرنگار مهر درباره طرح جامع نقش های هفت گانه در معاونت فرهنگی دانشگاه جامع علمی کاربردی، گفت: مدتی است الگویی تحت عنوان دانش آموخته مطلوب دانشگاه در دانشگاه علمی کاربردی تدوین شده که دانش آموخته را در هفت نقش مختلف تعریف کرده است.

وی ادامه داد: بر اساس این الگو، دانشگاه علمی کاربردی انتظاری که از دانش آموخته مطلوب و آرمانی خود دارد در هر کدام از این هفت نقش تعریف می کند..

به گفته معاون فرهنگی دانشگاه علمی کاربردی، شخصیت فردی، امور عبادی و مناسک، خانواده، اخلاق اجتماعی، سیاسی اجتماعی، تعامل با طبیعت و محیط زیست و فعالیت در نقش یک عنصر شغلی، اقتصادی و کارآفرین هفت نقش تعریف شده برای دانش آموختگان این دانشگاه به شمار می آید.

فیض با بیان اینکه برای تمام این نقشها برنامه های فرهنگی و فوق برنامه تدارک دیده شده است، اظهار داشت: برای هر کدام از این نقشها دو تا سه برنامه در هر واحد استانی تدارک دیده شده تا بتواند سلیقه های مختلف را هم جذب کند.

این مقام مسئول دانشگاه علمی کاربردی، گفت: در این زمینه هر واحد استانی باید یک برنامه را اجرا کند، بنابراین یک شبکه کشوری برای عملی کردن این الگو فعال شده که از تمام بدنه دانشگاهی کشور در حوزه علمی کاربردی استفاده می شود.

وی با بیان اینکه دانشگاه علمی کاربردی با 40 دستگاه دولتی کشور همکاری دارد، تاکید کرد: بنابراین تمام افراد که لزوماً کارمند رسمی دانشگاه علمی کاربردی نیستند درگیر این طرح می شوند و از ظرفیت موسسات همکار نیز استفاده می شود.

کد خبر 2056980

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha