به گزارش خبرنگار مهر، حسین ربیعی شامگاه شنبه در پانصد و هفدهمین جلسه رسمی و علنی شورای شهر افزود: با توجه به اتمام زمان قرارداد شهردار گرگان قول داده بود هرچه سریعتر این منطقه را از سرمایه گذار تحویل بگیرد اما تاکنون این اقدام صورت نگرفته بنابراین شهردار باید در این زمینه اقدامات لازم را انجام و پاسخگو باشد.
ربیعی گفت: یکی از مصوبات شورای شهر بحث تشکیل سازمان سرمایه گذاری بود که باید پیگیری شود همچنین در بودجه پیش بینی شده هر سال یک خانه در بافت تاریخی گرگان خریداری شود و مقرر شده بود این خانه به عنوان مرکز مدیریت بافت تاریخی مورد استفاده قرار گیرد اما تاکنون کار خرید انجام نشده و همچنین واحدی به عنوان معاونت بافت تاریخی یا شهرداری بافت تاریخی در شهرداری گرگان راه اندازی نشده بنابراین شهردار باید در این زمینه اقدامات لازم را انجام دهد.
وی افزود: از دبیران کمیسیون ها نیز تقاضا دارم با بررسی مصوبات اعلام کنند که چه میزان از مصوبات شورای شهر اجرایی شده است.
عضو شورای شهر گرگان نیز در نطق پیش از دستور خود اظهار کرد: برخی مصوبات و فعالیت ها شورای شهر در طی این مدت اجرایی نشده است و با توجه به نزدیک شدن ایام انتخابات و پایان فعالیت این دوره از شورای شهر، تقاضا داریم برخی امور پیگیری و تا پایان کار این دوره انجام شود.
مرکز گرگان شناسی راه اندازی نشد
فائزه عبداللهی گفت: تاسیس و راه اندازی مرکز گرگان شناسی یکی از مصوبات شورا بود که در تاریخ 21 بهمن ماه 88 به تصویب رسید اما هنوز اجرایی نشده است، با توجه به اهدافی که ما برای این مرکز تعیین کردیم در صورت راه اندازی می تواند در پیشرفت گرگان مهم باشد.
وی ادامه داد: تعداد افرادی که برای انتخابات شورای شهر گرگان ثبت نام کردند نشان دهنده اینست که افراد توانمندی وجود دارند که راغب به همکاری هستند بنابراین با راه اندازی این مرکز می توان بستر لازم برای استفاده از فرهیختگان را در جامعه فراهم کنیم.
وی افزود: این مرکز قرار بود در سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری گرگان راه اندازی شود بنابراین از شهردار تقاضا دارم در این زمینه پیگیری لازم را داشته باشند.
عبداللهی بیان کرد: راه اندازی سازمان مدیریت پسماند یکی دیگر از برنامه های شورا بود که تاکنون انجام نشده و با توجه به اهمیت موضوع مدیریت پسماند شهری فعالیت های لازم در این زمینه باید انجام شود.
وی گفت: با پیگیری زیاد شورا و شهرداری و با کمک استانداری و فرمانداری حدود چهارهکتار از محدوده ناهارخوران به منظور فضاسازی در زمینه گردشگری در اختیار شهرداری قرار گرفته است و یکی از وظایف خطیر شورا حفظ و حراست از منابع ملی و طبیعی است.
وی ادامه داد: بنابراین شورا و شهرداری نباید این مناطق را در اختیار سایر ادارات و دستگاه ها قرار داده و یا اجازه ساخت و ساز در آن داده شود و هر چه زودتر باید اقدامات لازم در زمینه فضاسازی به منظور افزایش فرصت گردشگری صورت گیرد.
این عضو شورا تصریح کرد: یکی از اقدامات خوب شورا در این دوره نامگذاری معابر بوده است اما درحال حاضر بالغ بر 600 مورد معابر نامگذاری شده اما تابلوی آن تاکنون آماده و نصب نشده است و با توجه به اینکه از لحاظ مالی این کار به اعتبارات چندانی نیاز ندارد از شهردار درخواست دارم هر چه زودتر برای نصب تابلوی این معابر اقدام کند.
فائزه عبداللهی بیان کرد: در بسیاری از کلان شهرها شهرداران مشاوری را به عنوان مشاور امور بانوان دارند بنابراین از شهردار تقاضا دارم چنین ساختاری را برای بانوان در شهرداری گرگان نیز ایجاد کند.
آرامستان گرگان گنجشایش ندارد
وی گفت: وضعیت آرامستان و انتخاب مکان جدید برای آرامستان یکی دیگر از موضوعاتی است که باید درباره آن هرچه سریعتر اقداماتی صورت گیرد چراکه آرامستان فعلی دیگر گنجایش ندارد و با وجود اینکه از ابتدای دوره سوم شورا در این زمینه پیگیری هایی صورت گرفته هنوز به نتیجه نرسیده است.
وی با اشاره به وجود بناهای تاریخی بسیار در شهر گرگان اظهار کرد: یکی از مصوبات شورا این بود که هر ساله یکی از خانه های تاریخی شهر توسط شورا و شهرداری خریداری شود و امروز حداقل 300 خانه در بافت تاریخی وجود دارد که در حال نابودی و تخریب بوده و مالکان آن اجازه تعمیر و بازسازی ندارد و از طرفی سازمان میراث فرهنگی نیز توانایی نگهداری از آن را ندارد بنابراین در این زمینه باید به سازمان میراث فرهنگی کمک شود.
نظر شما