اسدالله طاهری به خبرنگار مهر گفت: هم اکنون 23 جایگاه CNG در استان مشغول فعالیت هستند که از این تعداد پنج جایگاه متعلق به شهرداری یاسوج است و شهرداریهای سی سخت، چرام دهدشت و گچساران نیزهرکدام یک جایگاه دارند.
وی افزود: براساس آخرین ارزیابی های انجام شده، میزان بدهی جایگاههای متعلق به شهرداریها در استان بسیار بالاست.
طاهری اظهار داشت: تنها جایگاههای CNG شهرداری یاسوج بالغ بر 8.5 میلیارد تومان بدهکار هستند.
وی بیان کرد: تاکنون جلسات متعددی گرفته شده و جایگاهداران ملزم شدند بدهی خود را به یک حد قابل قبولی برسانند اما اقدامی از سوی آنان صورت نگرفته است.
جایگاههای بدهکار تعطیل می شوند
طاهری بیان داشت: جایگاههای بدهکار در صورت عدم پرداخت بدهی خود تعطیل می شوند و یا از آنان سلب مالکیت می شود.
وی تصریح کرد: جایگاههای CNG پول گاز را مستقیم از مردم می گیرند و سودآوری خوبی هم دارند و هیچ توجیهی در این خصوص قابل قبول نیست.
مدیرعامل شرکت توزیع فرآورده های نفتی کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: این پول متعلق به بیت المال است و در شرایط کنونی همه موظف به کمک به دولت هستیم.
وی کل بدهی جایگاههای دولتی و خصوصی CNG در این استان را حدد 18 میلیارد تومان عنوان کرد وگفت: بیشترین بدهی ها مربوط به جایگاههای شهرداریهاست.
طاهری افزود: بدهی بخش خصوصی متعادل است و جایگاهی بوده تا 700میلیون تومان هم بدهی داشته که پس از تعطیلی آن، تقسیط کرده و به مرز قابل قبولی رسیده است.
کمبود جایگاه CNG در شهرهای استان نداریم
مدیرعامل شرکت توزیع فرآورده های نفتی کهگیلویه و بویراحمد همچنین گفت: در هیچ یک از شهرهای استان بجز یاسوج کمبود جایگاه CNG نداریم.
وی اظهار داشت: در بقیه شهرهای استان حتی این جایگاهها کمبود مشتری دارند.
وی بیان داشت: هم اکنون در شهر یاسوج با حدود 120هزار نفر جمعیت، هفت جایگاه وجود دارد.
طاهری علت وجود صف در جایگاههای این شهر را ناشی از تعمیر و نگهداشت نازلها دانست و گفت: در صورت سالم بودن دستگاهها و ارائه خدمات با حداکثر ظرفیت، شاهد ایجاد صف نخواهیم بود.
صفهای طولانی و مشکل فنی علت افت فشار گاز دریاسوج
وی از در دست احداث بودن یک جایگاه جدید در یاسوج خبرداد و گفت: این جایگاه با پیشرفت فیزیکی 97 درصدی تا پایان خرداد راه اندازی می شود.
مدیرعامل شرکت توزیع فرآورده های نفتی کهگیلویه و بویراحمد در خصوص کم بودن فشار گاز این جایگاهها در یاسوج، نیز گفت: جایگاههایی که قبلا ایجاد شده و زیر نظر شرکت توزیع فرآوردهای نفتی نبوده با فشار 60psi کار می کنند اما فشار جایگاههای جدید، 250 است.
وی افزود: همچنین صفهای زیاد در جایگاههای شهر یاسوج موجب می شود فشردگی گاز کم به خوبی انجام نشود و به همین خاطر گاز کمتری وارد مخزن می شود که با کاهش صفها این مشکل مرتفع خواهد شد.
نظر شما