۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۳:۴۲

در سال گذشته/

بیش 47 هزار نفر در سیستان و بلوچستان آموزش های فنی و حرفه ای فرا گرفتند

 بیش 47 هزار نفر در سیستان و بلوچستان آموزش های فنی و حرفه ای فرا گرفتند

زاهدان-خبرگزاری مهر: مدیر کل آموزش وفنی و حرفه ای سیستان و بلوچستان گفت: در سال گذشته تعداد 47 هزار نفر در سراسر استان تحت آموزش های فنی و حرفه ای قرار گرفتند.

به گزارش خبرنگار مهر محمد جهانتیغی صبح امروز در جمع خبرنگاران گفت: آمار آموزش مهارت آموزان در سال گذشته نسبت به دوره مشابه درسال 1390 از رشد 35 درصدی برخوردار است.

وی افزود: در بخش آموزش پادگان ها و تیم های آسیب اجتماعی و سکونت گاه های غیر رسمی به تعداد 22 هزار نفر و به میزان 4 میلیون و 516 هزار و 984 نفر ساعت آموزش ارایه شده است.

وی ادامه داد: آموزش در جوار دانشگاه ها نیز با تعداد 41 نفر و 170 نفر ساعت و آموزش در قالب طرح استاد شاگردی نیز به تعداد 84 نفر و به میزان 230 نفر ساعت از جمله فعالیت های سال گذشته بوده است.

جهانتیغی اظهار داشت: این اداره کل همچنین در بخش روستایی با تعداد 6 هزار و 108 نفر و به میزان یک میلیون و 191 هزار و 806 نفر ساعت و در بخش صنایع و صنوف نیز نسبت به آموزش تعداد 325 نفر به میزان 90 هزار و 587 نفر ساعت اقدام کرده است.

وی با بیان اینکه در آموزشگاه های آزاد استان نیز تعداد 17 هزار و 260 نفر به میزان 3 میلیون و 233 هزار و 133 نفر ساعت آموزش های لازم را فرا گرفته اند ادامه داد: در مجموع در سال گذشته بالغ بر 9 میلیون و 174 هزار و 443 نفر تحت نظارت این اداره کل آموزش های فنی و حرفه ای را فرا گرفتند.

وی افزود: در سال گذشته به دلیل ورود به عرصه آموزش های جدید و پاسخ به نیاز بازار و صنایع استان نسبت به راه اندازی کارگاه ساخت و تولید در و پنجره های یو –پی –وی –سی (upvc)  اقدام شد که در حال حاضر این کارگاه قابلیت توانایی تولید و تامین نیاز های صنعت ساختمان در استان را به دست آورده است.

وی برنامه ریزی در خصوص تربیت نیروی متخصص و عملیاتی را یکی دیگر از اقدامات مهم در سال گذشته عنوان کرد و گفت: در این رابطه مرکز شماره 2 آموزش فنی و حرفه ای زاهدان به یک مرکز تخصصی تغییر شکل یافته است.

جهانتیغی ادامه داد: در سال جاری برنامه ریزی لازم به منظور آموزش و تربیت نیروهای تخصصی در رشته های تاسیسات، ساختمان، برق صنعتی و الکترونیک انجام شده است که با اجرای این طرح نیاز صنایع استان به نیروهای متخصص در این زمینه برطرف خواهد شد.

وی گفت: علاوه بر مراکز فعال آموزش و مهارت آموزی تعداد 3 مرکز علمی و کاربردی نیز به صورت پودمانی کار تربیت نیروهای کاردان را بر عهده دارند و در حال حاضر تعداد 500 دانش پذیر در این مراکز مشغول به تحصیل هستند.

وی اظهار داشت : دراین رابطه رشته گازرسانی به عنوان نخستین بار در کشور در مرکز علمی و کاربردی زاهدان راه اندازی شد و از سال گذشته رشته طراحی پوشاک نیز در شهرستان های زاهدان و زابل دانش پذیران بسیاری را به خود جلب کرده اند.

 

 

 

کد خبر 2059786

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha