به گزارش خبرنگار مهر، علی رضاییمقدم صبح چهار شنبه در محل شهرداری مشهد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: قانون ارتقای نظام سلامت اداری در سال گذشته پس از تصویب مجلس شورای اسلامی به دستگاههای اجرایی ابلاغ که به استناد ماده 28 این قانون، شاخصهای سنجش میزان سلامت اداری از سوی شورای دستگاههای نظارتی کشور تدوین و در ابتدای سال نیز ابلاغ شده است.
وی گفت: با توجه به وجود اسناد بالادستی و اهمیت استقرار نظام سلامت اداری ماموریت جدیدی به مدیریت بازرسی شهرداری محول شده است که طی آن شهرداری مشهد به عنوان دستگاه نمونه مطالعاتی شهرداریهای کشور باید اقداماتی را در جهت بومیسازی شاخص ارتقای سلامت اداری انجام دهد.
سرپرست مدیریت ارزیابی عملکرد، بازرسی و پاسخگویی به شکایات شهرداری مشهد بیان کرد: این طرح پس از بومیسازی و تدوین نهایی شاخصها در قالب نسخه واحدی برای شهرداریهای کشور طراحی، تدوین و ارائه میشود.
وی تصریح کرد: طرح بومیسازی شاخص ارتقای سلامت اداری با همکاری ریاست شورای دستگاههای نظارتی استان در سازمان بازرسی استان خراسان رضوی در مرحله ویرایش و بازنگری قرار دارد که به منظور دریافت نقطه نظرات اصلاحی و تکمیلی، به پیشنهاد شهرداری مشهد در دستورکار مدیران بازرسی شهرداری کلان شهرها قرار گرفته است.
رضاییمقدم گفت: در این نشست مقرر شد طی مدت دو هفته نظرات اصلاحی و پیشنهادی کلانشهرها به این مدیریت بازرسی شهرداری ارسال و بر اساس تجارب مدیریت شهری مشهد شاخصهای سلامت اداری شهرداریهای کشور با رویکردها و مدلهای علمی تدوین و ارائه شود.
برگزاری جشنواره سلامت اداری
سرپرست مدیریت ارزیابی عملکرد، بازرسی و پاسخگویی به شکایات شهرداری مشهد گفت: در صورت تامین اعتبار، پس از برگزاری کارگاههای آموزشی و برگزاری جشنواره سلامت اداری، سازمانها و مناطق شهرداری در رقابتی سالم مورد پالایش و ارزیابی قرار خواهند گرفت و بر اساس این طرح نظام ارتقای سلامت اداری در شهرداری مشهد نهادینه خواهد شد.
نظر شما