به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد بارانی صبح پنج شنبه در مراسم آغاز به ساخت مجتمع آموزشی حوزه علمیه خواهران مهدیشهر اظهار داشت: این حوزه در زميني به مساحت يک هزار و ۴۲۲ متر مربع و در دو طبقه با استفاده از کمک هاي مردمي ساخته مي شود که براي اتمام آن يک ميليارد و ۲۰۰ ميليون تومان بودجه نیاز است.
وی ضمن تاکید بر اینکه حوزه های علمیه خصوصا در بخش خواهران مبلغه باید در زمینه پاسخگوئي به شبهات به ویژه در زمينه فرقههاي باطل و نوظهور با جدیت وارد شوند، گفت: ارتقاء سطح علمي مهارتي مبلغان و فارغالتحصيلان علوم حوزوی بسیار حائز اهمیت است.
ایجاد فرهنگ استفاده از سرمایههای ملی یک ضرورت است
امام جمعه مهدیشهر همچنین با اشاره به شعار "حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی" تصریح کرد: ملت ما با بیداری و هوشیاری و با قدرت ایمان و تلاش، بر تنگناها پیروز شده و همواره با افتخار بر قله موفقیت ایستاده است.
بارانی، نقش طلاب و مبلغات را در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری بسیار کلیدی توصیف کرد و افزود: فرهنگسازی لازم در سطح جامعه برای حضور حداکثری در پای صندوقهای رای و همچنین ایجاد فرهنگ استفاده از تولیدات داخلی و سرمایههای ملی یک ضرورت است.
حوزه های علمیه در طول تاریخ پناهگاه جویندگان معارف الهی بوده است
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان مهدیشهر نیز در این مراسم گفت: حوزه های علمیه همواره در طول تاریخ پناهگاه جویندگان معارف الهی بوده و ثمرانی شیرین برای جامعه در پی داشته است.
حجت الاسلام غلامرضا زاهدی با بیان اینکه حوزه های علمیه در طول تاریخ پناهگاه جویندگان معارف الهی بوده است افزود: این مراکز علم آموزی در جامعه دینی ما از جایگاهی بس والا و مهم برخوردار بوده و در صاحت علوم تقوی آثاری ارزشمند ارائه کرده اند.
وی با اشاره به تاریخچه تاسیس حوزه علمیه در ایران نیز اظهار داشت: تاریخ تاسیس حوزههای علمیه در ایران همزمان با شروع غیبت كبری و ظهور شخصیت هائی چون شیخ صدوق در ری و پدرش در قم است.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان مهدیشهر در خاتمه اظهار داشت: روند تاسیس و رونق یافتن حوزههای علمیه در ایران در سیر تاریخ ادامه یافته و حوزه هائی در اصفهان، مشهد، ری، قم و شهرهای بزرگ دائر شده است كه عمدتا از لحاظ علمی تحت تاثیر حوزه علمیه نجف بوده اند.
در حوزه علمیه خواهران مهدیشهر 50 طلبه در سطح دو تحصیل می کنند.
نظر شما