به گزارش گروه حوزه و دانشگاه "مهر"، دكتر منتظري رئيس جهاد دانشگاهي طي سخناني با اشاره به فعاليت هاي علمي و تحقيقاتي اين نهاد گفت : از سال 1376 تا كنون تعداد اعضاي متخصص در جهاد دانشگاهي از 211 نفر به 900 نفر افزايش يافته است، ضمن اينكه در حال حاضر 12 پژوهشكده از سوي اين نهاد راه اندازي شده و 4 پژوهشكده ديگر نيز در دست راه اندازي است.
رئيس جهاد دانشگاهي با اشاره به اينكه اين نهاد امروز آماده حركت و جهشي بلند در عرصه علم و پژوهش است، خاطرنشان كرد: مهمترين برنامه ما در سال جاري حضور در عرصه ها و بازارهاي علمي و تحقيقاتي بين المللي است كه در همين راستا طي ماه گذشته، هياتي از جهاد دانشگاهي در كردستان عراق حضور يافت و قراردادها و تفاهم نامه هايي نيز با حضور مسولان كردستان عراق به امضا رسيد.
عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي تصريح كرد: به منظور تسهيل حضور پژوهشكران و محققان جهاد دانشگاهي در ميادين علمي جهاني و بين المللي، عقد قراردادهاي پژوهشي و تحقيقاتي و جذب و فروش فناوري هاي نوين، دفتر روابط و همكاري هاي بين الملل جهاد دانشگاهي به صورت مستقل راه اندازي شده كه مي تواند افق روشني را براي حضور اين نهاد در بازارهاي جهاني رقم بزند.
دكتر منتظري ادامه داد: براي توسعه كمي و كيفي فعاليت هاي اين نهاد، بايستي به محققان و پژوهشگران توجهي بيش از پيش داشت و ضمن حمايت مادي و معنوي، مقدمات و تسهيلات مورد نياز فعاليت هاي علمي و تحقيقاتي آنها را نيز فراهم آورد.
وي به اجراي 845 طرح پژوهشي از سوي جهاد دانشگاهي در سال 1383 اشاره نمود و اظهار داشت: در سال گذشته 516 مقاله علمي از پژوهشگران و متخصصان اين نهاد در مجلات علمي و كنفرانس هاي داخلي و بين المللي چاپ و ارايه شده است.
دكتر منتظري با اشاره به راه اندازي پايگاه اطلاعات علمي جهاد دانشگاهي (SID) افزود: اميدواريم اين پايگاه در آينده نزديك به يك مرجع و منبع اطلاعات علمي معتبر در سطح منطقه به ويژه كشورهاي اسلامي تبديل شد.
دكتر منتظري ياد آور شد: بالغ بر نيم ميليون نفر در سال گذشته از خدمات مختلف مراكز خدمات تخصصي جهاد دانشگاهي بهره مند شده اند و به نظر مي رسد محوريت علم و خدمت محرومان بايد در اين مراكز مد نظر قرار گيرد.
نظر شما