حجت الاسلام و المسلمین سید محمد علی میرمحمدی در گفتگو با خبرنگار مهر به مناسبت سالروز وفات حضرت زینب(س) اظهار کرد: وجود حضرت زینب یک الگوی بی نظیر برای زنان و دختران جامعه به شمار می رود زیرا وی تربیت یافته مکتب علوی، فاطمی و محمدی است و اخلاق ایشان در طول تاریخ گواه این مورد است که حضرت زینب(س) به خوبی در این سه مکتب رشد و تعالی یافته است.
وی افزود: زینب کبری (س) در مقام علمی در زمینه تفسیر و فهم قرآن شاگرد امیر مومنان (ع) است و در بیان احکام و تبیین مسائل والای اخلاقی، زبانزد خاص و عام در زمان خود بود.
میرمحمدی اافزود: مردم مدینه در زمان وی یکپارچه به این حقیقت اذعان کردند که حضرت زینب (س) توانایی تفسیر کلام الهی را به خوبی دارد و می تواند احکام خدا را با بیان شیوا و رسا به قلبهای آماده برساند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان خوزستان گفت: او در کودکی آغوش پیامبر(ص) را لمس کرد و در سن چهار سالگی خطبه بی نظیر فدکیه که مضامین بسیار عالی را در خود گنجانده بود، به خوبی بیان می کرد و در عظمت وی همین بس که در سن چهار سالگی از راویان حدیث مادر بزرگوار خود بود.
میرمحمدی افزود: بعد دیگر زندگی حضرت زینب(س) بعد عرفانی اوست که سبب شد در سختیها از یاد خدا غافل نشود و پایداری خود را در دشوارترین صحنه ها از دست ندهد. اگر پایداری وی در عرصه مبارزه با جبهه کفر و نفاق نبود، هرگز عاشورا و کربلا با گذشتن سالیان متمادی اینگونه برای مردم قرنهای بعد قابل درک نمی ماند.
وی بیان کرد: از خصائص حضرت زینب (س) جدیت وی در عرصه مبارزه بی امان با جبهه کفر و نفاق بود که خطبه های روشنگرانه وی در تظلم خواهی برای شهدای کربلا در پشت دروازه کوفه هنوز هم طنین انداز است و سبب شده امروز زنان و مردانی که زیر ستم هستند، با الگوگیری از این حقطلبی در مسیر آزادیخواهی گام بردارند.
نظر شما