۵ خرداد ۱۳۹۲، ۱۷:۲۲

اخبار کوتاه حوزه دانشگاه/

دستیابی پ‍ژوهشگران سمناني به فناوري " تأمين شكل‌پذيري سازه‌هاي بتني مقاوم در برابر زلزله " 

دستیابی پ‍ژوهشگران سمناني به فناوري " تأمين شكل‌پذيري سازه‌هاي بتني مقاوم در برابر زلزله " 

سمنان - خبرگزاري مهر: دستيابي به فناوري " تأمين شكل‌پذيري سازه‌هاي بتني مقاوم در برابر زلزله "، انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه و پژوهشکده سامانه های حمل و نقل فضایی و تفاهم‌نامه همكاري بین دانشگاه و شركت آب و فاضلاب، از عنواين اخبار دانشگاهي امروز استان سمنان است. 

به گزارش خبرگزاري مهر، پژوهشگران هسته تحقيقاتي دانشگاهي دانشكده عمران مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان به فناوري " تأمين شكل‌پذيري سازه‌هاي بتني مقاوم در برابر زلزله با كاهش مصرف ميلگردهاي فولادي" دست يافتند. 
 
علي خيرالدين و محمدكاظم شربتدار (از اعضاء هيأت علمي دانشگاه سمنان) و علي همتي (دانشجوي دكتري سازه دانشگاه سمنان) پژوهشگران هسته تحقيقاتي در اين پروژه از الياف پلي‌پروپلين (PP) كه در داخل كشور توليد مي‌شود و قيمت آن در مقايسه با ساير انواع الياف نيز پايين‌تر است، براي ساخت بتن كامپوزيت سيماني اليافي توانمند (HPFRCC) كه داراي شكل‌پذيري زياد بوده و مي‌تواند جايگزين بتن معمولي در تيرها و قاب‌هاي بتني در ساختمان‌هاي مقاوم در برابر زلزله شود استفاده كردند. 
 
از اين مصالح توانمند مي‌توان براي كنترل عرض ترك در سازه‌هاي بتن مسلح، جايگزيني در سازه‌هاي بتن مسلح مستعد انهدام در نقاطع با آرماتورگذاري فشرده و ترميم و تقويت سازه‌هاي بتني استفاده کرد. 
 
همچنين اعضاي اين هسته تحقيقاتي دانشگاهي از نتايج اين پروژه توانستند يك مقاله در يكي از مجلات معتبر جهاني مهندسي عمران آمريكا بنام «Journal Of Structural Engineering (ASCE)» با اعتبار ISI، يك مقاله در مجله مهندسي عمران دانشگاه صنعتي شريف با اعتبار علمي- پژوهشي ISC، يك مقاله در چهارمين كارگاه مشترك ايران و آمريكا در دانشگاه صنعتي شريف ارائه و همچنين يك رساله دكتري در اين زمينه به انجام برسانند. 
 
انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه سمنان و پژوهشکده سامانه های حمل و نقل فضایی 
 
تفاهم نامه ای به منظور همفکری و همکاری های علمی – پژوهشی در عرصه های تخصصی بین دانشگاه سمنان به نمایندگی دکتر سیف الله سعدالدین معاونت پژوهشی و فناوری این دانشگاه و پژوهشکده سامانه های حمل و نقل فضایی به نمایندگی دکتر سعید شاخصی معاون پژوهشی این پژوهشکده امضاء شد. 
 
گسترش همکاری ها در زمینه فعالیت های پژوهشی و آموزشی و استفاده بهینه از امکانات و توانایی های یکدیگر در راستای توسعه تحقیقات و فناوری از دیگر اهداف انعقاد این تفاهم نامه است. 
 
همچنین برقراری ارتباط پژوهشی و استفاده از تجهیزات و امکانات یکدیگر در این بخش، اجرای پروژه های مشترک پژوهشی – کاربردی با محوریت ارتباط با صنعت و اجرای پروژه های تحصیلات تکمیلی مورد نیاز از موضوعات این تفاهم نامه است. 
 
این تفاهم نامه در سه ماده تنظیم و به مدت پنج سال قابل اجرا است. 
 
امضاء تفاهم‌نامه همكاري بین دانشگاه سمنان و شركت آب و فاضلاب 
 
تفاهم‌نامه همكاري بين معاونت پژوهشي و فناوري دانشگاه سمنان به نمايندگي دكتر سيف‌الله سعدالدين و شركت آب و فاضلاب شهري استان سمنان به نمايندگي مهندس عباس تجلي مديرعامل این شرکت امضاء شد. 
 
ایجاد زمینه‌های مشترک همکاری، بهره‌گیری از توان و استعدادهای موجود برای گسترش ارتباط دو جانبه در زمینه‌های مختلف علمی و پژوهشی، مشاوره‌ای و تحقیقات کاربردی از اهداف اصلی انعقاد این تفاهم نامه است. 
 
همچنین تلاش در جهت ارتقاء فناوری‌های مرتبط با آب و فاضلاب، انجام پروژه‌های تحقیقاتی مشترک، حمایت از مخترعان و شرکت‌های دانش‌بنیان وابسته به پارک علم و فناوری دانشگاه، بهره‌مندی از خدمات فنی مهندسی و محصولات نوآورانه شرکت های فناور مرتبط و برگزاری سمینارهای علمی مشترک از دیگر اهداف امضای این تفاهم نامه 11 ماده ای است که به مدت سه سال نیز اعتبار دارد. 
کد خبر 2063480

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha