به گزارش خبرگزاری مهر، مسعود هندیان امکانات و زير ساخت هاي منطقه ويژه اقتصادي در سطح کشور را کم نظير عنوان کرد و افزود: این منطقه جذابیت بسیاری برای جذب سرمايه گذاري داخلي و خارجي را فراهم آورده و هم اکنون در میان مناطق شانزده گانه موجود در کشور جزء سه منطقه ویژه برتر به گواه آمار و موقیعتهای اخیر ارزیابی شده است.
وی عنوان کرد: بیش از 5.5 میلیارد دلار در بخش های تولید فولاد، آلومینیوم، آند، روی، استحصال آب از طریق دریا و ایجاد زیر ساخت ها سرمایه گذاری شده، که سبب ساز حضور 23 شرکت فعال در امر تولید و ارائه خدمات مشغول هستند.
هندیان اظهارداشت: این موفقیت در باب تولید شغل به نحو قابل قبولی تا کنون اهداف ترسیم شده را رصد و رهبری کرده است.
وی گفت: در حال حاضر حدود 12 هزار نفر به صورت مستقیم در واحدهای مختلف مشغول هستند که با حرکت به سوی توسعه و متناسب با نیاز پروژه های جدید سهم اشتغال را مطابق اهداف بلند مدت محقق خواهیم کرد.
هندیان خاطرنشان کرد: در باب تامین قطعات و تجهیزات کمیته ای تشکیل شد که رسالتش شناخت توانمندی درون کشور بود، خوشبختانه در این مدت کوتاه توانسته ایم 70 درصد از نیازمندی ها را با روش بومی سازی به تولید برسانیم و در چرخه صنایع منطقه مورد بهره برداری قرار گیرد و مقرر داریم با تقویت این کمیته و حمایت از صنعتگران داخلی در یک بازده زمانی مناسب به تولید تمامی قطعات دسترسی پیدا کنیم.
در ادامه بازدید امینی رئيس هيئت عامل ايميدرو با بیان اینکه هدف از بازديد خود را بررسي وضعيت توليد، رفع موانع و مشكلات براي افزايش راندمان توليد و اجراي طرحهاي توسعه این مجموعه اعلام كرد.
وی همچنین افزود مناطق ویژه میبایست برای شتاب بخشیدن به امر توسعه بخش خصوصی را وارد عرصه تولید و ایجاد زیر ساخت ها نماید و با نظارت برای اهداف مسیر سیاستگذاریها را هدایت و رهبری کند.
نظر شما