۹ خرداد ۱۳۹۲، ۱۰:۰۱

جلال زاده:

آزمایشگاه مرجع تشخیص باقیمانده سموم در تولیدات کشاورزی آذربایجان غربی ایجاد شود

آزمایشگاه مرجع تشخیص باقیمانده سموم در تولیدات کشاورزی آذربایجان غربی ایجاد شود

ارومیه – خبرگزاری مهر: استاندار آذربایجان غربی ایجاد آزمایشگاه مرجع برای تشخیص باقیمانده سموم آفات نباتی در محصولات کشاورزی در استان را ضروری دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، وحید جلال زاده چهارشنبه شب در جلسه کارگروه توسعه کشاورزی استان با بیان اینکه این استان یکی از قطبهای مهم کشاورزی کشور به شمار می رود افزود: با توجه به اهمیت بهداشت و سلامت مردم و نیز حجم بالای تولیدات محصولات کشاورزی ایجاد هر چه سریعتر این آزمایشگاه در دستور کار قرار گیرد.

وی همچنین با بیان اینکه آذربایجان غربی حجم بالایی از محصولات کشاورزی خود را به کشورهای خارجی به ویژه همسایه صادر می کند و نیز محل ترانزیت این محصولات در کشور به شمار می رود اظهارداشت: برای ارتقای سطح صادرات و نیز ماندگاری محصولات ایرانی ایجاد چنین آزمایشگاهی ضروری است.

استاندار آذربایجان غربی با تاکید بر ورود بخش خصوصی در این حوزه وارد شود یاد آور شد: دستگاه های ذی ربط نیز حمایت های لازم را از این نوع مراکز به عمل بیاورند چرا که با ایجاد این آزمایشگاه می توان منطقه شمالغرب کشور را تحت پوشش قرار داد.

جلال زاده در ادامه خواستار پیگیری و اجرای طرح های احیای دریاچه ارومیه هم شد گفت: تغییر الگوی کشت در حوزه آبریز دریاچه ارومیه با هدف صرفه جویی در مصرف آب زراعی ضروری است.

استاندار آذربایجان غربی ادامه داد: برای این منظور باید به صورت مستمر، جلسات کارشناسی در استان تشکیل شده و محصولاتی را که دارای نیاز آبی کمتر و توجیه اقتصادی هستند، برای کشت در این حوزه ها معرفی و ترویج شوند.

وی شناسایی حلقه های مفقوده در توسعه بخش کشاورزی استان را نیز از اولویت این حوزه اعلام کرد و اظهار داشت: تبیین اثر بخشی طرح های مختلف توسعه کشاورزی در قالب مستند سازی، توجه بیش از پیش به طرح های معرفی شده به بانک های عامل و افزایش هماهنگی ها بین جهاد کشاورزی و بانک های عامل استان از جمله مواردی است که مسئولان ذی ربط باید مورد توجه جدی قرار دهند.

جلال زاده یاد آور شد: برای توسعه حوزه کشاورزی استان، لازم است دستگاه های مسئول پیشنهادات و طرح های خود را به دبیرخانه کارگروه معرفی تا در جلسات کارگروه توسعه کشاورزی استان، مطرح و طرح های اولویت دار برای سرمایه گذاری معرفی شوند.

در ادامه این نشست مدیران بانک های عامل در ارائه تسهیلات به طرح های بخش کشاورزی گزارش عملکرد یک سال گذشته خود را ارائه کردند.

کد خبر 2066241

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha