به گزارش خبرگزاری مهر، غلامرضا خواجه سروی گفت: این مناظرات با هدف شناخت بیشتر دانشجویان با نظرات و برنامه های کاندیداهای ریاست جمهوری همچنین آشنایی کاندیداها با مطالبات دانشجویان انجام خواهد شد.
وی افزود: روسای ستادهای انتخاباتی یا نمایندگان کاندیداهای ریاست جمهوری به دعوت تشکل های اسلامی در دانشگاه ها حضور می یابند و پس از انجام مناظره به سئوالات دانشجویان در قالب نشست پرسش و پاسخ جواب می دهند.
به گفته خواجه سروی این مناظرات می تواند به صورت کلی در معرفی بیشتر برنامه های یک کاندیدا باشد و یا با موضوعی خاص و حضور نمایندگان متخصص در آن حوزه برگزار می شود، البته این امر فرصت مناسبی را فراهم می کند که آنها به صورت دو به دو و به صورت دقیق به بیان نقطه نظرات خود بپردازند.
معاون فرهنگی وزارت علوم با اشاره به این که بالطبع برنامه های هر کاندیدا در خصوص مباحث مختلف آموزش عالی یکی از مطالبات مهم دانشجویان است، تاکید کرد: یکی از نتایج مهم این جلسات روشن شدن دیدگاه ها و برنامه های کاندیداهای ریاست جمهوری نسبت به آینده آموزش عالی کشور و دانشجویان، بعنوان یک رکن مهم جامعه خواهد بود.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، خاطرنشان کرد: دانشگاه محلی است برای تضارب آرا و اندیشه ها که در آن مباحث مختلف خصوصا بحث انتخابات ریاست جمهوری یازدهم می تواند در فضایی علمی به نقد و نظر گذاشته شود به همین جهت حضور نمایندگان و کاندیداهای آنان مورد استقبال مناسب دانشجویان قرار می گیرد.
نظر شما