دکتر مهناز امیرخوانی در گفتگو با خبرنگار مهر هدف دانشگاه از برگزاری کارگاه منشور اخلاقی را تدوین منشور اخلاقی برای دانشگاه الزهرا(س) عنوان کرد و افزود: ما به این نتیجه رسیدم که منشور اخلاقی یک پند و اندرز اخلاقی از بالا به پایین نیست.
وی ادامه داد: بنابراین در صدد راهکار برآمدیم برای همین با دکتر قرا ملکی که نفر اول اخلاق حرفهای در سطح کشور هستند مشورت کردیم و به این نتیجه رسیدم که باید شرایط دانشگاه را ارزیابی کنیم و نقاط ضعف و قوت دانشگاه را استخراج کنیم و سپس برای رفع مشکلات و تقویت نقاط مثبت برنامه ریزی کنیم.
معاون فرهنگی دانشگاه الزهرا (س) افزود: این منشور برای مدیران عالی، مدیران متوسط ،اعضای هیات علمی، کارمندان، نیروهای شرکتی و دانشجویان تدوین میشود و در این منشور اخلاقی تعاملات و روابط اخلاقی دو به دو افراد تعریف می شود.
وی ادامه داد: با مشورت با دکتر قرا ملکی فرایندهای امور و قوانین و آیین نامههای دانشگاه و خود سازمان نیز به این منشور اضافه شد تا معلوم شود که آیا قوانین دانشگاه با نگاه اخلاقی تدوین شده و آیا خود دانشگاه اخلاقی است یا خیر.
امیرخوانی افزود: برای همین قرار شد 30 کارگاه 8 ساعته متمایز از هم برای جامعه هدف برگزار شود و در این کارگاه بازخورد نگاه مخاطبین ثبت و ضبط شده و بعد گروه تحلیل گرایان مطالب را تحلیل می کنند تا تدوین منشور اخلاقی مهیا شود.
معاون فرهنگی دانشگاه الزهرا (س) افزود: تا پایان تیر که نیروهای دانشگاه در دسترس هستند کارگاههای آموزشی برگزار می شود و مابقی کارگاه ها از نیمه شهریور ماه یعنی ترم آتی برگزار می شود امید است و امیدواریم تا پایان ترم آتی منشور اخلاقی را تدوین کنیم.
نظر شما