به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر عصارنیا ظهر شنبه در مراسم افتتاحیه پنجمین دوره طرح "مسجد ما" در فرهنگسرای زیارت اظهار کرد: در این طرح سنین مختلف سنی تحت پوشش برنامه قرار گرفتند و در سال گذشته بالغ بر 14 جلسه توانمندسازی در حوزه سبک زندگی مسجدی و تشکلی برگزار شد تا فعالان فرهنگی مساجد با منویات مقام معظم رهبری در حوزه سبک زندگی دینی آشنا شوند.
وی با تاکید بر اینکه در سال گذشته 2000 خادم فرهنگی در اجرای طرح نقش داشتند، بیان کرد: در سال جاری نیز طرح مسجد ما در چهار حوزه به کار خود ادامه میدهد و در اولین گام از بین 110 خدمت فرهنگی، طرحهایی انتخاب میشود که رویکرد اجتماعی داشته باشد؛ علاوه بر این جشنواره کارکردهای اجتماعی مساجد برگزار میشود.
مدیرعامل سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری مشهد در خصوص طرح مسجد ما توضیح داد: از طرحهای با قابلیت اجرا در تمام مساجد حمایت میشود و در طرح مسجد اسوه نیز تلاش میشود مساجد به جایگاه اصلی خود بازگردند زیرا مساجد بالاترین ظرفیت اجتماعی جامعه را دارند.
عصارنیا با تاکید بر اینکه در طرح "مسجد ما" سعی بر آن است که مساجد به شهروندان ارائه خدمت کنند، تصریح کرد: علاوه بر اجرای طرح مسجد اسوه، کانونهای تخصصی موجود در 14 فرهنگسرای مشهد با موضوعات محوری موفق شدند 200 کانون را در مساجد راهاندازی کنند.
وی یادآور شد: در راستای توانمندسازی فعالان فرهنگی مساجد طی سال گذشته در سه حوزه آموزشی 14 جلسه توانمندسازی برگزار شد و امسال نیز با رویکرد تبیین کارکردهای اجتماعی مساجد، برنامهریزی تشکلی و مدیریت تشکلی و با هدف برونگرا کردن فعالیتهای مساجد، کارگاههای توانمندسازی برگزار میشود.
نظر شما