به گزارش خبرنگار مهر، احمد جعفری بعد از ظهر یکشنبه در نشست مسئولان قضایی استان افزود: از این تعداد بیش از 244 هزار پرونده یعنی حدود 45 درصد آن در شعب این شورا رسیدگی شده است.
وی اظهار داشت: سرازیر شدن این تعداد پرونده به دادگستری بی شک باعث طولانی شدن زمان دادرسی و افزایش حجم کار قضات خواهد شد.
وی با بیان این که یکی از اهداف تاسیس شوراهای حل اختلاف ، کاهش مراجعات مردم به محاکم قضایی است افزود : ورود به طور متوسط سالانه بیش از 80 هزار پرونده در سه سال گذشته به شعب این شورا نشان می دهد این نهاد ِ نوپا به اهداف تعیین شده برای آن تا حدود زیادی نزدیک شده است.
احمد جعفری در ادامه به صدور بیش از 183 هزار رای در شعب شورای حل اختلاف استان در این سال ها اشاره کرد و افزود: فقط 46 صدم درصد این آرا یعنی حدود 852 رای از 13 هزار آرایی که اعتراض شده بود در محاکم استان نقض شده است که این رقم از کیفیت آرای صادر شده در شعب این شورا و رضایتمندی مردم از نحوه رسیدگی حکایت دارد.
وی افزود: کاهش مراجعات مردم به محاکم قضایی ، توسعه مشارکت های مردمی ، رفع اختلافات محلی و حل و فصل اموری که ماهیت قضایی ندارند یا از پیچیدگی برخوردار نیستند از اهداف تشکیل این نهاد مردمی است.
به گفته وی، شورای حل اختلاف در اجرای ماده 189 قانون برنامه توسعه سوم اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی همزمان با سراسر کشور از سال 81 در گلستان تشکیل شده است.
گلستان 150 شعبه شهری و روستایی حل اختلاف دارد.
معاون اداری ، مالی و پشتیبانی دادگستری کل استان گلستان نیز درحاشیه این نشست گفت: 48 نفر از کارمندان قراردادی سراسر استان با شرکت در این آزمون دو ساعته به سئوالات عمومی و تخصصی در حوزه کاری خود پاسخ دادند.
امیررضا کشفی با بیان این که سقف کسب امتیاز برای کارکنان وجود ندارد گفت : نتیجه این آزمون به زودی اعلام می شود و پس از اعلام نتایج کارمندان قراردادی تبدیل وضعیت و پیمانی می شوند.
به گفته وی تعداد کارمندان دادگستری استان 689 نفر است که از این تعداد 48 نفر قراردادی و 43 نفر شرکتی هستند.
نظر شما