به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالله افشار - معاون پژوهش و فناوري دانشگاه آزاد اسلامي در مراسم رونمايي از سامانه جامع اطلاعات پژوهش و فناوري دانشگاه آزاد اسلامي، گفت: بدون داشتن اطلاعات كافي و جامع از اعضاي هيات علمي و فعاليتهاي پژوهشي تصميم گيري و برنامه ريزي در اين زمينه تقريباً غيرممكن است.
وي با اشاره به گستردگي واحدها و مراكز آموزشي دانشگاه آزاد اسلامي در سطح كشور، افزود: گردآوري فعاليتهاي پژوهشي اين دانشگاه به مراتب از دانشگاههاي دولتي و غيرانتفاعي ديگر دشوارتر است.
افشار به تصويب پيشنهاد كميته پژوهش و فناوري مبني بر راه اندازي سامانه جامع اطلاعات در شصت و ششمين اجلاس شوراي مركزي دانشگاه آزاد اسلامي اشاره کرد و افزود: از سوي رئیس دانشگاه آزاد نيز طراحي سامانه جامع اطلاعات پژوهش و فناوري براي معاونت پژوهشي يك تكليف و ضرورت شد.
به گفته معاون پژوهشی دانشگاه آزاد، به منظور تسريع در استقرار و بهره برداري از سامانه، مقرر شد پروژه به چند فاز تقسيم شود كه امروز شاهد رونمايي از فاز اول پروژه سامانه جامع اطلاعات پژوهش و فناوري هستيم.
افشار با بيان اينكه فاز اول پروژه شامل بخشهاي اطلاع رساني، ثبت نام، ورود و ويرايش سوابق فردي، تخصصي و آموزشي اعضاي هيات علمي است، اظهار داشت: تاكنون اطلاعات بيش از 20 هزار عضو هيات علمي دانشگاه آزاد اسلامي در اين سامانه ثبت شده است.
وي ادامه داد: پژوهانه و اعطای امتياز به فعاليتهاي اعضاي هيات علمي دانشگاه آزاد اسلامي پس از بررسي فعاليتهاي آنها بر اساس سامانه جامع اطلاعات پژوهش و فناوري اختصاص مي يابد.
افشار ايجاد سامانه ثبتي اطلاعات پژوهش و فناوري دانشگاه با قابليت توليد كارنامه پژوهشي اساتيد و همچنين داشبوردهاي مديريتي متنوع به منظور كمك به تصميم گيري در ارتباط با مسائل مختلف حوزه پژوهش و فناوري نظير پژوهانه را از اهداف سامانه جامع اطلاعات پژوهش و فناوري دانشگاه آزاد اسلامي برشمرد.
معاون پژوهش و فناوري دانشگاه آزاد، گفت: مطابق با برنامه ريزي در نظر گرفته شده، زمان مشخص شده براي تكميل تمامي فازها و انتهاي پروژه مهرماه سال جاري تعيين شده است.
بر اساس اين گزارش، مطالعات و پياده سازي سامانه مذكور به شكل كاملاً بومي انجام پذيرفته كه فاز مطالعات همچنين پيادهسازي به ترتيب با همكاري واحدهاي تهران غرب و مشهد و اداره كل فناوري اطلاعات و ارتباطات معاونت پژوهش و فناوري صورت پذيرفته است.
نظر شما