به گزارش خبرگزاري مهر، علیرضا پاک فطرت در بازدید از روند اجرایی سد تنگ سرخ، گفت: رودخانهاي كه امروز به رودخانه خشك شهرت دارد از نگاه شهرسازي و تخصصي يك ظرفيت است، طرفيتي كه بايد آن را بهدرستي و با نگاهي علمي و همه جانبه مديريت كرد.
وی افزود: نميتوان بدون اطلاع از ظرفيتهاي اين رودخانه، كارآييها و استفاده از مشاورههاي علمي و تخصصي، بر روي آن طرح و پروژه اجرا كرد.
شهردار با بيان اينكه رودخانه خشك فرصتي است كه بهدليل كمتوجهي در برخي ابعاد گاهي به تهديد بدل شده، گفت: پروژه سد تنگ سرخ و اجرايي شدن آن، يكي از راهكارهاي استفاده از ظرفيتهاي رودخانه خشك، ساماندهي و حل بخشي از مشكلات ناشي از خشك بودن آن است.
پاك فطرت گفت: عمليات اجرايي سد تنگسرخ سال گذشته آغاز شده و در اين پروژ مشاركتي طبق توافق 50 درصد سهم شهرداري و 50 درصد نيز سهم سازمان آب است، شهرداري سهم خود را با اجراي جاده دسترسي و ورود به موضوع تملك، پرداخت كرده و سازمان آب نيز قرار است به مرور پرداخت كند.
وي با يادآوري اينكه پيمانكار اين پروژه از سوي سازمان آب منطقهاي فارس مشخص شده است، ابراز اميدواري كرد كه عمليات اجرايي اين پروژه ظرف سهسال آينده تمام شود.
شهردار شيراز گفت: موضوع ساماندهي رودخانه خشك نيز نيازمند طرحي تخصصي و قابل اجرا است و در قالب يك پروژه كه محدوده چند منطقه شهرداري از غرب تا شرق شيراز را در بر ميگيرد و اكنون توسط معاونت معماري و شهرسازي در حال طراحي است.
وي گفت: از رودخانه خشك هم ميتوان بهعنوان مسيرهاي سوارهاي با ظرفيت بهتر و قويتر از كنارگذرهاي فعلي، هم بهعنوان يك پاركينگ سواره و هم مجموعههاي ديگر استفاده كرد اما حتي صحبت در اين خصوص بايد بسيار دقيق، علمي و همه جانبه باشد.
نظر شما