به گزارش خبرنگار مهر، محسن رضایی کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در نشست خبری که صبح امروز در خبرگزاری فارس برگزار شد، گفت: من تا آخر در انتخابات حضور دارم، حضور من جدی است و با کسی هم ائتلاف نکرده ام. همیشه از ائتلاف 1+77 میلیون صحبت کرده ام.
وی افزود: نفع ملت ایران این است که من و امثال من به صحنه بیاییم، ما مردان شرایط سخت هستیم و وظیفه داریم خود را در معرض خطر قرار دهیم.
رضایی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: ما دیروز از ضرغامی تقاضا کردیم که مناظره چهارم را برگزار کند، اگر برگزار شود انتخابات به دور دوم کشیده نمی شود و ما آمادگی داریم این مناظره را همین امروز برگزار کنیم و بعضی ابهامات که هنوز در ذهن مردم وجود دارد را برطرف کنیم.
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در مورد اجماع اصولگرایان نیز گفت: من به صورت مستقل شرکت کرده ام در عین حال که اصولگرا بوده و هستم، همین مسیر را ادامه می دهم، البته تکلیف ائتلاف ها مشخص نشده و من خیلی دقیق نمی توانم پیش بینی کنم که از اصولگراها کم می شود. شاید این اتفاق بیفتد.
رضایی تصریح کرد: متاسفانه به دوستان دفاع مقدس مان در دوران اصلاحات و همچنین در دوره عدالت ناروایی هایی شد، زمانی که در دوران اصلاحات یکی از دوستان ما کاندیدا شد گفتند چکمه پوش ها آمدند ، البته ما نمی خواهیم به این مسایل بپردازیم، وقت کشمکش ها به پایان رسیده، از یک طرف مساله تحریم های اقتصادی و از طرف دیگر مساله رقابت را در پیش رو داریم و نمی توانیم وقت را از دست بدهیم.
وی افزود: هر یک دقیقه برای ملت ایران باید به اندازه یک سال تاثیرگذاری داشته باشد. ما معتقدیم و می گوییم که باید فراتر از جناح ها حرکت کنیم، اشکالی ندارد که یک دولت اصولگرا چند اصلاح طلب داشته باشد، معیار من برای تشکیل دولت کارآمدی و اعتقاد به رهبر معظم انقلاب است.
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: در مورد همین دو نفری که کنار کشیدند حداد عادل یک انسان فرهنگی است و آقای عارف نیز فرد نجیب و با سواد و یک اصلاح طلب ارزشی است. شاید آنها در برنامه هایشان چیزی داشته باشند که در برنامه من نیست و چرا نباید از آنها استفاده کرد.
وی تاکید کرد: من تا کنون سه امتحان را در محضر ملت و رهبر داده ام، اولین امتحان در دوران انقلاب بوده که در آن زمان یک تیم دبیرستانی بودیم و وارد صحنه شدیم، مسیر امام را در پیش گرفتیم و در ماموریتی که امام راحل برای مراقب از تحصن کارکنان شرکت نفت به خوزستان که امیدوارم اسناد آن روزی از سوی آیت الله خرازی امام جمعه خوزستان منتشر شود به ما سپرد با موفقیت بیرون آمدیم.
رضایی ادامه داد: دومین امتحان ما امنیت بود که در زمانی که در کشور شورش و کودتا وجود داشت و منافقین با 17 هزار کادر و 70 هزار سمپاد دست به اسلحه بردند امنیت را ظرف سه یا چهار سال ایجاد کردیم.
وی سومین امتحان را جنگ عنوان کرد و گفت: چهارمین امتحان ما انتخابات است. با انتخاب شدن از سوی مردم ثابت می کنیم که دستاوردهای زیادی داریم.
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بار دیگر دست خط شهید حسن باقری در 13 بهمن 1360 را که در خاطرات خود صحبت هایی که رضایی در جمع فرماندهان کرده بود را نوشته خواند و اظهار داشت: ما برای یک جهاد آمده ایم وگرنه باید به ملت ایران بگویم ما یک غبار شلمچه را به پست ریاست جمهوری نمی دهیم اما راهی جز این نداریم، من 20 سال است که اقتصاد ایران را می خوانم و بعضی از آقایان تنها دو سال است که متوجه شدند و آیا در این مدت می توانند کاری انجام دهند.
وی در بخش دیگری درباره سیاست خارجی گفت: در سیاست خارجی ایستادگی روی ارزش های انقلاب را جدی می گیریم، مقاومت بخشی از جبهه ایستادگی است و ایستادگی را هم تنها بیرون از مرز نمی دانیم. ما می گوییم باید بر ارزش های انقلاب بایستیم و من مخالف تبعیض در ارزش های انقلاب هستم.
رضایی با اشاره به اینکه انقلاب یک مجموعه و منظومه است، اظهار داشت: استقلال و آزادی مهم است و باید تلاش کنیم ایستادگی را روی تمام ارزش های انقلاب داشته باشیم، از آزادی ها دفاع کنیم و از هر کسی که از آزادی مشروع خود استفاده کند دفاع می کنیم.
وی با اشاره به اینکه اکنون افکار عمومی دنیا تصمیم گیری های دولتمردان را تحت تاثیر قرار می دهد اظهار داشت: چقدر به رسانه ها کمک می کنیم که در خارج از کشور برند پیدا کنند، ما اکنون روزنامه ها و خبرگزاری ها را تقویت نمی کنیم و به همین دلیل یک اهرم را در خارج از کشور از دست داده ایم، شک نکنید که بوش آماده حمله به ایران بود و یکی از دلایلی که نتوانست به ایران حمله کند افکار عمومی دنیا بود، ما دانشمندان، هنرمندان و حتی مرجع تقلیدی داریم که می توانند روی افکار عمومی اثر بگذارند.
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: مساله دیگر دیپلماسی اقتصادی است. ما معتقدیم مساله اقتصاد باید محور فعالیت داخل و خارج شود، سفرا را باید متناسب با کشورها انتخاب کنیم تا سفارتخانه ها بتوانند باعث گسترش روابط اقتصادی و فرهنگی شوند.
وی تاکید کرد: نکته دیگر موازنه نسبی در روابط بین المللی و سیاست منطقه ای است، ونزوئلا سر جای خود و اروپا نیز سر جای خود قرار دارد. ما اتحادیه آسیای جنوب غربی را تشکیل می دهیم و همه سران منطقه را به ایران دعوت می کنیم، نام این اتحادیه در چشم انداز آمده ولی عملیاتی نشده است.
رضایی ادامه داد: در سطح بین المللی به موازنه نسبی معتقد هستیم، با همه کشورها به غیر از اسرائیل نقطه مشترک داریم و حتی با آمریکا در موضوع هسته ای نقطه مشترک پیدا کرده ایم. ما در اختلافات با آمریکا جدی هستیم اما نقاط مشترک را با نظر رهبر پیدا می کنیم و روی آن کار می کنیم. سیاست خارجی این طور نیست که یا سفید سفید و یا سیاه سیاه باشد. ما اهرم های قدرتمندی در منطقه داریم و از این اهرم ها استفاده می کنیم.
وی گفت: باید به پرونده هسته ای نیز با سرعت پایان دهیم، ما گفته ایم بمب اتم نمی سازیم آنها خیالشان راحت شده و در آنجا نشسته اند و می گویند گاز تحریم ها را زیاد کنید، ما با سرعت بیشتری از دو سال گذشته این مساله را پایان می دهیم.
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: غرب نیز مطمئن باشد که اگر تحریم هار ا بر ندارد پشیمان می شود، روزی می رسد که می خواهند با ایران مذاکره کنند اما ایران این مساله را قبول نمی کند، بهتر است که غرب از این لجبازی دست بردارد.
وی در ادامه در پاسخ به سوالی در این باره که درباره رابطه ایران و آمریکای لاتین، ونزوئلا و آرژانتین به ویژه با توجه به مشکلی که وی در پرنده آمیا با آرژانتین دارد چطور رفتار خواهد کرد، گفت: ما دستاوردهای دولت گذشته را کاملاً حفظ می کنیم هرچند اولویت اول ما نباید آمریکای جنوبی باشد اما به هر حال این کار یک مصلحتی داشته است و ادامه می دهیم.
رضایی در پاسخ به این سوال که موضوع هسته ای را از چه راه حل هایی تمام می کند، بیان کرد: در بحث هسته ای پیشنهاداتی وجود دار که باید سر میز مذاکره مطرح کنیم، میز مذاکره یک میز دیپلماتیک است، تاکتیک خود را دارد اما کلیت این است که بازی برد- برد را در پیش می گیریم و سعی می کنیم به نحوی پرونده هسته ای را اداره کنیم.
وی درباره سایت ویکی رضایی و نحوه استفاده از ظرفیت و پتانسیل اینترنت بیان کرد: ویکی رضایی ابتکاری برای مشارکت دادن نخبگان برای اداره کشور است. برنامه های مان را در این وب سایت می گذاریم و جمع قابل توجهی از کارشناسان پشتیبانی می کنند، هیات داوری نظرات را بررسی می کند و پس از مدتی دخالت می دهد.. ویکی رضایی در انتخابات نیز باعث جذب طرفداران زیادی برای ما شده است.
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری همچنین خاطرنشان کرد: کاری می کنیم سرعت اینترنت پایین نیاید و محدودیت اضافی ایجاد نشود، محدودیت باعث می شود جلوی پیشرفت مان گرفته شود.
وی همچنین در باره رابطه ایران و چین گفت: ما از دوستان چینی انتظارات بیشتری داریم، ما در چین پول داریم، رابطه خوبی هم داریم اما سطح همکاری ما به این اندازه بالا نیست، تلاش می کنیم برای همکاری و کمک بیشتر گرفتن از چین همکاری ها را فعال تر کنیم.
رضایی در پاسخ به این سوال که وزرای دولت آمادگی خود را برای مناظره با نامزدها اعلام کرده اند و آیا وی آماده این کار هست، گفت: در رابطه با مناظرات خلائی که داشتیم این بود که نماینده دولت حضور نداشت و پیشنهاد می کنم در مناظرات آینده نماینده دولت نیز باشد. حسن حضور دولت این بود که جواب ها را می شنیدیم، این مساله را حق دولت می دانم و حتی اگر رئیس جمهور شوم حاضرم در مناظرات شرکت کنم و ابائی هم ندارم.
وی در پاسخ به این سوال که آیا ا گر در این دوره رای کافی نیاوردید در دوره دوازدهم باز هم کاندید می شوید بیان کرد: اگر رای آوردم چه کار کنیم؟.
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به این سوال ک آیا به نتیجه انتخابات تمکین می کنید و شانس خود را چقدر می دانید، گفت: شانس موفقیت خود را بالا می دانم و انشاءالله در چند روز آینده شما خبرهای خوشی خواهید شنید.
وی در پاسخ به سوالی درباره رابطه ایران و ترکیه به ویژه در مساله سوریه گفت: ما خیلی کارها می توانستیم بکنیم که متاسفانه انجام نشد، در منطقه تک روی هایی وجود دارد، اگر عربستان، ترکیه و مصر بخواهند خودشان تصمیم بگیرند اوضاع منطقه را به عنوان کشورهای تاثیرگذار به هم می ریزند. ما با همکاری دسته جمعی می توانیم به مشکلات منطقه پایان دهیم. ما گروه 3+5 درست می کنیم، 5 همسایه سوریه و 3 کشور ایران، عربستان و مصر درباره مساله سوریه راه حل ارایه می دهیم.
رضایی در پاسخ به سوال خبرنگار لوس آنجلس تایمز که پرسید در مناظره سوم شما ملاحظه آقای جلیلی را کردید و به شیوه مذاکره او نتاختید، اگر جلیلی رئیس جمهور نشود و بخواهد باز هم در مقام مذاکره کننده ارشد ایران باشد منزلتی برای شیوه مناظره ندارد چرا که در کشور خود این شیوه را از نظر غربی ها رعایت نکرده و همچنین این که آقای ولایتی نیز منافع نظام را به خطر انداخته است، گفت: هر کسی خطی مشی خود را دارد. در مساله مذاکرات نیز رئیس دولت خود می تواند نقش داشته باشد و ما دیپلمات های قوی کشور را جمع می کنیم که تیم مذاکره کننده را حمایت کنند. ما از مذاکراتی که تاکنون انجام شده راضی نیستیم، مشی آینده ما تغییر خواهد کرد.
وی در پاسخ به سوالی درباره مقابله با شرکت های شبه دولتی و قطع کردن دست سپاه از شرکت ها گفت: انشاءالله اقتصاد را شفاف خواهیم کرد و از حسابرسی، نظارت ها و رتبه بندی ها تعیین تکلیف می کنیم. شرکت های شبه دولتی و شبه خصوصی نخواهیم داشت، در خصوص بحث نیروهای مسلح نیز این موضوع تنها مربوط به نیروهای مسلح نیست و سیاست های اصل 44 می گوید که اقتصاد را باید از دست دولتی ها گرفت، ما کاری می کنیم که اقتصاد به مردم واگذار شود.
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در خصوص مکانی که مسکن مهر می تواند در آنجا ساخته شود گفت: هر جا زمین باشد که هزینه زندگی مردم کمتر و آرامش آنها بیشتر باشد مسکن می تواند ساخته شود. در شهرهایی بیرون از شهر و در جایی مثل تهران در بافت فرسوده ساخت مسکن بهتر است.
وی درباره بحران سوریه نیز گفت: ما در بحث سوریه، دولت سوریه و معارضین سوری و خود مردم سوریه را سه قطب محوری برای ساماندهی سیاسی این کشور می دانیم که لازمه آن است که درگیری های مسلحانه تمام شود و با روش های دموکراتیک و مشارکت سه جبهه آینده رقم بخورد. کشورهای همسایه نیز باید کمک کنند که آینده سوریه تثبیت شود.
رضایی در خصوص مناظرات گفت: در مناظره الو فضای مناظره محتوایی نبود و اقتصاد مظلوم واقع شد و ما نتوانستیم یک مناظره درست و حسابی روی اقتصاد داشته باشیم، هرچند من اعلام آمادگی کرده بودم با کارشناسان کاندیداها مناظره می کنم و اگر مناظره چهارم صورت گیرد می توانیم این خلاء را جبران کنیم.
وی در پایان گفت: ما فاصله طولانی از اصلاح قانون اساسی داشته ایم، بعضی از اصول قانون اساسی ابهاماتی دارد که به ویژه در بخش اصول اقتصاد، شورای شهر و دادن حق بیشتر به استان ها قانون اساسی نیاز به اصلاح دارد. ما باید از عمر رهبر انقلاب استفاده کنیم و بتوانیم با نظر ایشان اصلاحات را انجام دهیم.
رضایی پیش از این برای برگزاری این نشست خبری قول یک خبر ویژه را به خبرنگاران داده بود که با اصرار خبرنگاران برای اعلام این خبر وِیژه گفت: خبر ویژه این است که مردم روز جمعه پیروزی بزرگی خلق خواهد کرد.
وی همچنین در پایان این نشست خبری سه لوح برنامه هایش درمورد یارانه سبز، یارانه درآمدی و بانک مردم را رونمایی کرد.
نظر شما